"Не уволнявам хора заради клипове и медиен натиск”, заяви кметът

...
"Не уволнявам хора заради клипове и медиен натиск”, заяви кметът
Коментари Харесай

Кметът на Борован: Не уволнявам заради клипове

"Не отстранявам хора поради клипове и медиен натиск”, съобщи кметът на община Борован Десислава Тодорова пред Нова тв по отношение на насилието в дома за деца в селото.

Според нея се усеща предпочитание за поредна сензация и разпределяне на провосъдие в ефир. По думите й във включванията се правели внушения, че институциите си трансферират топката. "Това не е по този начин ", споделя кметът. „ Всеки ще поеме отговорността си”, добави Тодорова. И въпреки всичко посочи, че тя нямала право да санкционира. Ако го направи, щяла да надвиши пълномощията си.

Към момента всички чиновници, за които е ясно, че са налагали принуждение, не работят с децата - двама са в болничен, а един е в отпуск. Людмила Петрова - възпитателката от видеото, се чака да се върне на работа в края на месеца. Тогава щяла да бъде уволнена от новият краткотрайно заемащ поста шеф, безапелационна е Тодорова.

Тя сподели още, че има задоволително данни, че чиновници са упражнявали вербално и физическо принуждение, само че „ случаите, които медиите излъчиха, са едвам от октомври 2017 година”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР