Не трябва да се мразим. А има българи, които мразят

...
Не трябва да се мразим. А има българи, които мразят
Коментари Харесай

Антон Радичев направи тежко признание

" Не би трябвало да се ненавиждаме. А има българи, които ненавиждат други българи. Политиците не би трябвало да се ненавиждат, а да създадат по този начин, че България да процъфти напред, има метод.

Българинът е лакомец и все прави усещане, че българинът има възприятие и чувство, че е неудовлетворен от нещо. А за какво би трябвало да си неудовлетворен, за какво би трябвало да завиждаш на другия ". Това сподели артистът Антон Радичев в ефира на Българска национална телевизия.

" Има съществено оскърбление на актьорите. Моята пенсия първоначално беше 367 лв.. Никой не може да повярва като му кажа, толкоз години съм в Народния спектакъл и играя в Народния спектакъл от пиеса в пиеса.

Много вечери не съм се прибирал, спал съм в театъра. Пенсията ми малко я покачиха и в този момент е 600 и няколко лв.. Тези пари за нищо не стигат, в случай че не са някои участия, на които вървя, въобще нямаше да ми стигнат тези пари ", сподели той. 

За типичния междинен българин той направи съпоставяне с героя си от шедьовъра на българското кино " Оркестър без име ". Там Радичев играе постоянно недоволния картаджия на плажа, който се възмущава, че го " цакат с топла бира " и крещи на детето си: " Гад мръсна, ще ти скъсам главата! ".

Това е българинът, съобщи артистът. Той добави, че е следил доста деликатно сънародниците ни – и в кръчмата, и на плажа, и на всички места, с цел да сътвори този облик. " Българинът е също по този начин доста прям, комичен, същински ", сподели също Радичев. Според него българският темперамент е цялост от доста неща, като това постоянно пречи и води до обезсърчение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР