Не те ли е срам. Нали каза така - за

...
Не те ли е срам. Нали каза така - за
Коментари Харесай

ХИТ В МРЕЖАТА! Гражданин помля Киро: Не те ли е срам - украинците идват тука с пари и джипове за 200 000, не плащат нищо. А ти трета световна война си тръгнал да правиш и се хилиш като наръпана краставица

" Не те ли е позор. Нали сподели по този начин - за хората ще оказвам помощ, безработица, пенсионери, корупция. Пращаш оръжие на украинците. Американците нямат ли оръжие. Пращаш, тъй като знаеш, че са съветски. Украинците ще ударят с тях някоя европейска страна. И ти ще си отговорен за трета международна война. Защото те ще кажат, че са руснаците ", споделя в послание към премиера Кирил Петков ядосан грежданин.

" Немаш ли с какво да мислиш, простак замърсен. Бил си у Харвард. Украинците си ги пуснал тук с джипове по 100 - 200 хиляди лева Не заплащат винетки, не заплащат кръчми, нищо не заплащат. А носят торби с пари. Кажи какво правиш. Усмихваш се като наръпана краставица ", гневи се индивидът.
свързани новини61306на 27.03.2022
" Бабичките не могат да си заплащат медикаментите, а ти война ще ми правиш. Петролът знаеш ли, че е паднал. Чети и гледай. Херо Мустафа те води. Немате позор, немате очи, нищо немате. Украинците идват тука и ни се подиграват ", пита ядосаният жител.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР