Не стихва напрежението в Близкия Изток. Най-голямата болница в ивицата

...
Не стихва напрежението в Близкия Изток. Най-голямата болница в ивицата
Коментари Харесай

Войната между Израел и „Хамас“: Нетаняху намекна, че отново се водят преговори за размяна на заложници

Не стихва напрежението в Близкия Изток. Най-голямата болница в линията Газа има потребност от реанимация,  съобщават от Световната здравна организация. А в Израел пораства натискът върху държавното управление да върне отвлечените заложници живи в родината.

Протестиращите настояха за договаряния за реализиране на договорка за освобождението на останалите заложници

Хиляди се събраха в Тел Авив, с цел да изискат от управляващите нова договорка с „ Хамас “ за замяна на заложници против палестински пандизчии. Въпреки че отхвърли ново прекъсване на огъня, късно нощес израелският министър председател Бенямеин Нетаняху загатна, че още веднъж се водят договаряния, без да разяснява информацията за среща сред шефа на Мосад и премиера на Катар.

Снимка: Reuters

„ Работим с Катар и Египет. Имаме съществени рецензии към Катар, за които ще чуете навреме, само че тъкмо в този момент се опитваме да върнем нашите заложници “, съобщи Нетаняху.

Според Латинската патриаршия на Йерусалим израелски снайперисти са простреляли майка и щерка, укрили се в черква в Ивицата Газа. От израелската войска към момента не са коментирали.
 Външните министри на Англия и Германия приканиха за „ стабилно помирение “ в Ивицата Газа. В обща публикация за „ Сънди Таймс “ те заключват, „ прекомерно доста цивилни са убити “. Днес в Израел дойде френският първи посланик, а тази вечер там се чака и американският министър на защитата.

Проследете всичко за спора в Близкия изток тук:  

Следете всички събития в този онлайн репортаж
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР