Не сте обаче длъжни да го предоставяте при проверка, обясни

...
Не сте обаче длъжни да го предоставяте при проверка, обясни
Коментари Харесай

Махнаха синия талон от закона, но златният остава, защото бил в наредба

Не сте обаче длъжни да го предоставяте при инспекция, изясни депутатът Божидар Божанов

Народното събрание анулира прословутия наследник ваучър с контролните точки. Какво обаче се случва със златния ваучър? Този въпрос задали доста хора на депутата от ПП-ДБ – някогашен министър на електронното ръководство и основател на поправките.

„ Нека отговоря - той не е организиран в закон, а в разпоредба и по тази причина не можем да го отменим със закон. Така че той остава, до момента в който не се промени наредбата “ , написа Божанов във фейсбук.

„ Не сте длъжни, обаче, да го предоставяте при инспекция , в случай че не желаете да се възползвате от това, което дава. В рационален период Министерство на вътрешните работи би трябвало да промени наредбата, като моята рекомендация би била златният ваучър да стане " електронен ", т.е. в регистъра да написа, че даден лидер няма нарушавания за избран интервал. Шофьорите ще би трябвало да могат да имат достъп до информация за точките си и за съществуването на " златен ваучър ", т.е. на право на маловажно нарушаване без глоба “ , разяснява още националният представител.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР