Не спираме да говорим колко елегантно и стилно винаги е

...
Не спираме да говорим колко елегантно и стилно винаги е
Коментари Харесай

5-те абсолютни бели класики в гардероба ни

Не стопираме да приказваме какъв брой елегантно и стилно постоянно е черното, само че в случай че създадем анализ на дрешника си, май ще се окаже, че бялото не му отстъпва по нищо. Нещо повече – евентуално има и по-силно наличие. Затова през днешния ден си припомняме петте безспорни класики в най-нежния цвят, които са наложителни за всеки момичешки дрешник. Започваме с бялата риза, която това лято избираме най-вече в oversize контур или непосредствено крадем от дрешника на гаджето. От една страна, с цел да я носим върху обичания си бански на плажа, само че пък в града незабавно се намества елегантно в композиция с необятен ярък панталон или бермуди.
               

Разбира се, белият тишърт е другата дреха, която носим най-често и то всесезонно. В топлите дни го съчетаваме с къси панталони от деним или с цветна миди пола, до момента в който в по-хладните е перфекен за блейзър или костюм.
               

Въпреки че в последно време той беше преместен много от класическия бял топ, който този сезон направи мощно фешън завръщане. Тренд, който зададоха огромни марки като Prada и Loewe и който Инстаграм девойките ни демонстрираха, че може да се носи и в небрежни тоалети, и в по-елегантни. Всичко още веднъж е въпрос на съчетание и от време на време е задоволително да сменяем дънките с бежов панталон, а чехлите с мокасини или сандали на ток. Със сигурност белият топ ще остане измежду обичаните ни неща и за есента, когато ще го носим под сака и шлифери.
               

Това се отнася и за белите дънки, които с изключение на през лятото, могат да се носят самоуверено и през студените месеци. Ние ги харесваме в комбиниране с блузите в класическо райе или с някой пъстър блейзър или обемна риза.
               

На финала няма по какъв начин да минем без белите кецове, които също от дълго време носим и с елегантни костюми, и с рокли, и с къси панталони. Точно по тази причина постоянно имаме най-малко един или няколко разновидността. Това лято обаче се изкушихме да прибавим в дрешника си от настоящите модели с платформа и открихме своята находка измежду предложенията на в магазините на. Спортни обувки, които ни носят нужния комфорт в летните дни. Бързаме да ви споделим, че можете да ги откриете, в случай че въпреки всичко не желаете да е бяло. Но то, както към този момент споменахме, си е класиката, без която не можем.



С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР