Не смятам, че мачът утре е по-маловажен за нас. Това

...
Не смятам, че мачът утре е по-маловажен за нас. Това
Коментари Харесай

Тодоров: Не смятам, че мачът утре е по-маловажен за нас

Не считам, че мачът на следващия ден е по-маловажен за нас. Това съобщи на конференция старши треньорът на Левски Георги Тодоров преди утрешното Вечно дерби с ЦСКА на Националния стадион „ Васил Левски “ от 18:00 часа, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Наставникът разяснява дуела с армейците и сподели почитание към безконечния противник. „ Единственият проблем за на следващия ден е наказването на Деян Иванов. Разстроен съм, тъй като доскоро разбрах, че татко му е умрял, съболезнования на фамилията му “, стартира очевидно смутеният Тодоров. „ Надявам се другите да се възстановят добре за на следващия ден. Проблемът с Костов е явен и не е от през вчерашния ден – пробвах се да го предпазя в мача с Лудогорец, само че трябваше да го вкарам в игра, виждайки, че имаме късмет да спечелим дуела. Почувства някои болки през вчерашния ден, уповавам се да играе, само че мъчно ще изкара 90 минути “, съобщи той по адрес на голмайстора на „ сините “ Станислав Костов.

„ Не виждам какво успокоение ще има – играем против ЦСКА, не считам, че мачът на следващия ден е по-маловажен за нас, в сравнение с за тях. В последна сметка, това е мач, който се чака цяла година. Тези мачове, без значение кой в каква форма е, се печелят, знаете, най-много с темперамент. Имаме теоретично опция за второто място, до момента в който те са в борбата за купата. Уважение към тима на ЦСКА, би трябвало да играем първо добре и да търсим успеха “, добави наставникът на Левски.

Той разкри още, че не чака изненади до края на шампионата, а заслугата за положителното показване на Левски в последните им три мача от шампионата се дължи напълно на играчите. „ В нашето състезание мъчно стават изненади. Ще се веселя, несъмнено, в случай че ги откажем за купата, само че играем за себе си. По-реалистично е да играем бараж, няма какво да се лъжем – той ще бъде толкоз тежък, колкото си го създадем ние “.

„ Смятам, че подобрението в играта на футболистите се дължи единствено и само на тях самите. Не бих посъветвал нищо Петър Хубчев, в случай че той изиска съвет, ще му го дам, само че не мисля, че е редно. От това, което видях в последните няколко срещи, ЦСКА пресира надълбоко в първите 20 минути и след това се отдръпва обратно – ние сме подготвени за всичко. В никакъв случай не изпитвам горест от това, че напущам, а се веселя за момчетата – без тяхното интензивно присъединяване в тренировките и мачовете, тези позитивни резултати нямаше да са налице “, приключи Тодоров.

Левски изостава на шест точки от безконечния си противник и с цел да го измести в таблицата, би трябвало да завоюва двата си оставащи мача до края на шампионата и да разчита „ алените “ да позволен проваляне в последния си дуел от шампионата вкъщи с Ботев (Пд). /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР