Не сме търсени за разговори от страна на Възраждане“ по

...
Не сме търсени за разговори от страна на Възраждане“ по
Коментари Харесай

Човек на Нинова скочи: Възраждане са една контролирана псевдо опозиция. На наш гръб трупат дивиденти

Не сме търсени за диалози от страна на „ Възраждане “ във връзка с тяхната тъжба до Конституционния съд. Ние сме виновна партия и не можем да се подписваме под хвърчащи листи. Преди сме имали естествен разговор с тях по сходни проблеми. Това, което се случи в този момент друго бяха локалните избори – момента, в който се видя какъв надут балон са Възраждане. Губейки позиция в този момент потеглят да нападат законната съпротива в лицето на Българска социалистическа партия и на наш тил да натрупат дивиденти. Когато ние сме водили борба с ГЕРБ – „ Възраждане “ изобщо не са съществували. Те са една следена псевдо съпротива. Категорична неистина е, че Българска социалистическа партия в СОС е в сделки с Политическа партия и Спаси София.
Това съобщи заместител ръководителят на Българска социалистическа партия и зам.-председател на парламентарната група Атанас Зафиров в ефира на Евроком.
Той упрекна ръководещите, че по един подмолен метод подписват съглашение, което даже към момента не са дали на хората.
„ Премиерът и външния министър отхвърлят да дойдат в Народното събрание, а ръководителя на външната комисия господин Борисов дава напоителни изявленията в случай, че и той носи отговорност. След 3 месеца дъблинското съглашение ще бъде анулирано и по тази причина в този момент Австрия бързат. Българските кметове ще бъдат натоварени с задължения по обучение, опазване на здравето, обществена акомодация и жилища за тези хора. Всичко това рискува да ни тласне в една доста рискова серпантина “, добави социалистът.
Според него, признати сме в Шенген на 3 %. Защото специалистите споделиха, че стокообмена ни през въздушни и морски граници е 3 %. 97% е през сухопътни граници и от тях единствено 1.5% е износа. Управляващите усложняват живота на българските жители и на всичкото от горната страна се пробват да го припишат като някакъв триумф. Най- обидното е, че третирайки ни като 3-та и 4-та ръка жители те вместо да вземат решение някакви проблеми – само се вземат решение вътрешнополитически проблеми в Австрия. Въобще няма действителна гаранция, че ще получим дата за сухопътното присъединение към Шенген, разяснява още Зафиров.
По думите му номинацията на госпожа Атанасова за Конституционен съд е в унисон с политиката, която считат да организират на попълването на органите и регулаторите. Според него там се залага на ярки политически фигури, както е било и в Българска народна банка, само че този метод зам.-председателя на Българска социалистическа партия дефинира като неверен.
Той дефинира като срамни обстоятелствата, които са се изнесло по отношение на нарастването на водата.
„ В Берковица 80% нарастване, а в Сливен 40%. И да изяснява господин Иванов, че е по ръба на обществената търпимост, а водата е станала 5 лв.. А хората, които би трябвало да взимат тези решения през днешния ден изобщо не пристигнаха да уважат гласоподавателите “, заключи депутатът от социалистическата партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР