Не сме сключвали коалиционно споразумение с Има такъв народ. Коалиция

...
Не сме сключвали коалиционно споразумение с Има такъв народ. Коалиция
Коментари Харесай

Абсурд! Има ли коалиционно споразумение между ГЕРБ и ИТН?

" Не сме сключвали съдружно съглашение с " ИТН ". Коалиция може да се сътвори, когато има някаква основа, на която да се сътвори ", съобщи националният представител от ГЕРБ Даниел Митов пред кореспонденти.

" Очевидно, откакто част от ръководещото болшинство напусна обединението, тази част сега е решена да смъкна държавното управление ", съобщи Митов. Според него в това няма нищо учудващо, тъй като " нормално по този начин се случва, когато едно държавно управление не се оправя ".

По отношение на желаната оставка на ръководителя на Народното събрание, депутатът от ГЕРБ съобщи: " Господин Минчев, колкото и да ми е приветлив, през вчерашния ден не направи това, което трябваше да направи един ръководител на Народното събрание ".

По думите на Митов е явно, че в един миг Никола Минчев е бил подложен пред избора дали да извършва повелята на министър-председателя, или да работи съгласно правилника на Народното събрание.

" И той избра да работи съгласно волята на премиера, което не му е работата ", съобщи Митов. Той сподели, че не знае какви са предложенията за нов ръководител и че това следва да бъде преценено на по-късен стадий, когато стане ясно кои са кандидатурите.

Тепърва ще се развива сюжетът, обвързван с диалозите за вота на съмнение, сподели още Даниел Митов.

В сряда ГЕРБ организира диалози по тематиката в търсене на съдействие с парламентарно показаните партии. Разговори бяха извършени с Движение за права и свободи, „ Възраждане ”, Демократична България и Има Такъв Народ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР