Не сме сигурни каква точно е идеята на Canon с

...
Не сме сигурни каква точно е идеята на Canon с
Коментари Харесай

IVY REC - миниатюрната камера на Canon, която е с нас навсякъде

Не сме сигурни каква тъкмо е концепцията на Canon с камерата, която неотдавна научихме, че компанията приготвя, само че всичко към нея ни подхожда много.

Тази седмица японският производител на фото техника разкри, че скоро в Indiegogo ще се появи акция за дребна камера на име IVY REC, която общо взето е ултра-малка и лека, сходна на USB флашка, джаджа.

Дизайнът на камерата е непоказен и прави джаджата лесна за носене, без значение къде сме и какво вършим.
 Снимка 432288

Според DPR Review, задачата е IVY REC да съставлява комфортна опция на камерите в смарт телефоните ни, които не всеки път са добър вид, в случай че желаеме да щракнем нещо бързо, без да се постанова да бъркаме в джобове и чанти.

Камерата е водоустойчива, което значи, че можем да снимаме при дъждовно време, само че не и под вода, тъй като от Canon не подсигуряват, че ще оцелее на повече от метър дълбочина.
 Снимка 432286

За сметка на това датчикът е с 13 мегапиксела и може да снима Full HD видео при 60fps.

IVY REC разполага със лично мобилно приложение за телефон, което обезпечава картина в действително време непосредствено на екрана на телефона и опция да снимаме нещо от разстояние.
 Снимка 432287

Засега не се знае дали камерата ще разполага със лична памет или притежателите й ще би трябвало да разчитат на microSD карти, както не знаем и какъв брой ще коства тя, когато се появи в Indiegogo.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР