Не сме получи предложение за разговори, явно си говорим през

...
Не сме получи предложение за разговори, явно си говорим през
Коментари Харесай

Христо Иванов отхвърли правителство на ГЕРБ, отправи критики към Нинова, че руши шанса за кабинет

Не сме получи предложение за диалози, очевидно си приказваме през медии. Много ясно декларирахме, че желаеме смяна и разграждане на корупционния модел на ръководство. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " (ДБ) Христо Иванов.
Не, няма да подкрепим ръководство с мандат на ГЕРБ или ръководство, доминирано от ГЕРБ, акцентира Иванов. " Борисов пробва да става Доган – вади Даниел като един сламен човек, като една фасада ", добави той и акцентира на обстоятелството, че не Митов показа кабинета си, а.
 Христо Иванов: Основният ни фокус е да има държавно управление Христо Иванов: Основният ни фокус е да има държавно управление
Втората мощ получи болшинството от гласовете на жителите, искащи смяната. Отговорността е предоставена на " ИТН " (ИТН), а...
Как счита Даниел Митов да се оправи с чекмеджетата, с шкафчетата? Как счита да се оправи с следствията за корупция по високите етажи, с Борисов? Не чакам да се оправи, сподели Иванов пред bTV. И подсети, наподобяващ на този на Борисов, както и думите от там, че като се правиш на елементарен, пробиваш в политиката.
Според Иванов, съставляват " взривяване " на опцията за кабинет, който да разгради досегашния модел на ръководство. Той засяга кой ходел на митинги, кой не и кой какъв брой постоянно.
Същевременно Иванов съобщи, че Демократична България счита, че би трябвало да бъде излъчено ръководство. Да спрем взаимните офанзиви, тъй като това оказва помощ единствено на ГЕРБ, прикани той. И видя опция за ръководство през мандата на " ИТН ". " Въпросът е дали може да се образува болшинство, което да промени статуквото ", сподели Иванов. И прикани, е могла да координира общи дейности в Народното събрание за налагане на мораториум. С дейностите си Нинова нарежда Движение за права и свободи като златен пръст и се запитвам за какво, кой има интерес, добави водачът на " Да, България ".
Хайде в този момент ГЕРБ да подпише настояването ни за анкетна парламентарна комисия за Росенец, да потвърдят изказванията си. Но да забележим и, че там няма нищо законно - кметът на Бургас (Димитър Николов), който лъга, че там няма плажа - зам.-председател на ГЕРБ. Дали Митов ще се подпише под настояването за основаване на такава комисия, попита Иванов.
 Нанков към Демократична България: Явно желаете да има избори до момента в който не спечелите болшинство Нанков към " Демократична България ": Явно желаете да има избори до момента в който не спечелите болшинство
" Ако желаят, очевидно по този начин и по този начин ще променяме Изборния кодекс - в него да запишем: избори се организират до момента в който “Демократична България&...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР