Не сме корумпирани и че рано или късно ще докажем

...
Не сме корумпирани и че рано или късно ще докажем
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Полицията и прокуратурата не са честни и отговорни

Не сме корумпирани и че рано или късно ще потвърдим своята непорочност. Това обявиха някогашната кметица и зам-кметица на "Младост " Десислава Иванчева и Биляна Петрова пред bTV.

"Ако си виновен, ти ще си по-тих от тревата. Ако си подкупен, няма да воюваш с всички, няма да отстояваш правата на хората. Хора, вярвайте, бъдете с нас, рано или късно ще потвърдим, че сме прави ", прикани Иванчева.

Екскметицата разказа ареста като доста по-тежък и по-вредящ, в сравнение с самият затвор. "Чувстваме се дискриминирани. Има единствено един затвор за дами – в Сливен, което е тип дискриминация. Не може всички от цяла България да се събираме на едно място, а мъжете да имат съвсем във всяка област затвор. Нямаме еднакъв старт с господин Дюлгеров, защото той е в София – там, където си живее, ще може когато и да е да си вижда бранителите, има право на отворен престой, комуникира, движи се, има час и половина повече престой на открито, има топла вода, има осветяване ", уточни тя.

Иванчева добави, че не разполагат с топла вода, И добави, че "стоим на спешно осветяване. 23 часа стоим затворени на спешно осветяване, това е призрачен сън. Без опция да се проветряват пространствата, без никакъв безоблачен лъч, това просто е побъркващо ".

С Петрова настояват, че прокуратурата е благосклонна към предприемача Александър Ваклин, който подаде сигнала за рушвет против тях и който свободно разгласявал данни по делото.

"Не съм корумпирана, във всяко съвещание изрично отхвърляме да сме желали подобен рушвет - акцентира Десислава Иванчева - Това е атака на група строители, които не са съгласни, че съблюдаваме разпоредбите на Закон за устройство на територията, които са привикнали да си заплащат напред и да получават услуги, само че в нашия регион няма такива неща. Ние не вършим така”.

"Живеех в свят, в който си мислех, че полицията и прокуратурата са почтени и виновни, а се оказа, че не е по този начин. Вярвам в българското правораздаване и българския съд. Не имам вяра в прокуратурата и нямам доверие на следователите ", безапелационна беше Иванчева

"Рано или късно, ние ще потвърдим нашата непорочност и че в никакъв случай не сме желали рушвет или подарък. Искали сме само и единствено площадки, озеленяване, саниране ", сподели още Иванчева.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР