Не сме изненадани от резултата. Той съответства на огромното надигане

...
Не сме изненадани от резултата. Той съответства на огромното надигане
Коментари Харесай

Христо Иванов: ДПС вече няма да е крайъгълният камък

" Не сме сюрпризирани от резултата. Той подхожда на голямото надигане на хората. Искам да им благодаря. " Това съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов след изнасянето на прогнозните изборни резултати от социологическите организации. Резултатът на " Демократична България " е към 10% от гласовете. В числата на организациите не влиза вотът от чужбина.

" Потенциалът ни не се изчерпва с тези резултати. Успяхме да отворим нови тематики, да отключим нова енерия, както и отвън България. Това са очератанията на една нова България, в която Бойко Борисов може да печели да печели избори с целия си административен запас, само че да не може да вземе властта ", съобщи Иванов.

" Той просто няма да бъде на хоризонта, Движение за права и свободи няма да бъде крайъгълният камък. Те няма да са безконечният балансьор. Самият факт, че център-дясното може да заеме мястото на Движение за права и свободи е изменена обстановка в България. Досега дневният ред беше корупция. Дневният ред за " Демократична България " е редът на закоността ", разяснява още Иванов.

" Една от първите ни национални дела, е да премахем мизерните условия, при които показват гласа си към 2 милиона българи в чужбина ", означи Христо Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР