Не секват коментарите в мрежата във връзка с последната визия

...
Не секват коментарите в мрежата във връзка с последната визия
Коментари Харесай

Антония Петрова показа порасналото си синеоко бебе

Не секват мненията в мрежата по отношение на последната визия на г-жа Антония Петрова-Батинкова, която съгласно мнозина граничи с гротеската. Припомняме, че мис България 2009 безусловно втрещи феновете на утринния блок в една от най-популярните родни малките екрани, като " лъсна " с тежък грим, изписани вежди и извънредно уголемени устни рано-рано в ефир. 

Но злостните нападки очевидно не съумяват по никакъв метод да обиден самочувствието на Батинкова, която продължава да залива профила си в Инстаграм с нови и нови фотоси, написа " За дамата ".  

Именно на тях най-накрая успяхме да забележим личицето на няколкомесечния й малък наследник, Ивайло. Припомняме, че момченцето се роди на 7 юли, само че за богатствата новина разбрахме съвсем месец по-късно, тъй като Антония настойчиво криеше корема си през цялата бременност, както и личицето на сина си след раждането му. 

В последните си изявления по случай Хелоуин обаче, миската е много " великодушна " откъм фамилни фрагменти. На тях виждаме както баткото, Благовест, облечен в заплашителен костюм за празника, по този начин и усмихнатия Иив , както споделят на мъника на галено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР