Не се заблуждавайте от немощния вид на 94-годишния принц Филип

...
Не се заблуждавайте от немощния вид на 94-годишния принц Филип
Коментари Харесай

Сензация! Голи купони и запои до зори спретвал потайният принц Филип

Не се заблуждавайте от немощния тип на 94-годишния принц Филип през днешния ден. На млади години той е бил огромен плейбой и купонджия. Заедно със своите близки другари актьорите Питър Устинов и Дейвид Найван постоянно организирали празненства с голи девойки и пиели до дребните часове на деня.

Скандалното разобличаване, което раздруса Бъкингамския замък, е част от кино лентата на историка Крис Уилсин, който бе излъчен по Канал 5 в сряда.

Документалната лента твърди, че брачният партньор на английската кралица Елизабет II не е харесвал живота си като глава на монархията, а предпочитал компанията на другари, с които може да се забавлява без условности.

Според кино лентата на Уилсин принц Филип бил гневен от обстоятелството, че няма надзор над личния си живот. Затова в свободните си вечери обикалял частните клубове на централен Лондон.

В компанията на известни за времето си артисти Филип спретвал голи купони с девойки и огромни количества алкохол.

Пикантните компромати за принца обаче не стопират до тук. Филмът твърди още, че през 1956 години той е завел една от дамите на своите празненства на кралската яхта Британия, като по всяка възможност изневерил на кралица Елизабет.

Източници споделят пред английския историк, че бракът сред двете кралски особи в никакъв случай не е бил образец за фамилно благополучие. Брачният им живот им постоянно е бил на ръба, а Филип даже не се е стареел да крие омразата към брачната половинка.

Въпреки че намерено се е възмущавала от неговото държание отвън вратите на Бъкингамския замък, кралицата не се решавала да го напусне.

След един от огромните им кавги принц Филип наредил на прислужниците да изключат отоплението в стаите на кралицата и не се трогнал, че я оставя на студено измежду зима.

От Двореца отхвърлят да разясняват сензационния филм, които се излъчи по Канал 5 от 21 часа английско време.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР