Не се съмнявам в подслушването, защото тази практика е от

...
Не се съмнявам в подслушването, защото тази практика е от
Коментари Харесай

Андрей Райчев видя загниване на службите

" Не се колебая в подслушването, тъй като тази процедура е от времето на самия Атанас Атанасов, Цветан Цветанов и по този начин нататък. Тайните и секретните истории постоянно са гадни. Когато има нова власт, тя би трябвало да си има доверени хора на върха ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS доктор Андрей Райчев, социолог. Той добави, че се е стигнало до монопол в службите, а това постоянно води до гниене.

Райчев не вижда нищо притеснително в това, че казусът с подслушването потегля от " Демократична България ", защото те са били част от митинга. За него при започване на прехода трябваше да се разчисти до дъно въпросът с досиетата.

Главният проблем за социолога е, че чиновниците нямат боязън от народа, тъй като се знае, че има хора, които ще се погрижат за този, който направи гаф, че не го грози дългогодишна присъда.

Андрей Райчев счита, че президентът Радев е случил с някои хора от служебното държавно управление, с други - не. Той предвижда, че след идващите избори патриотите ще влязат в Народното събрание и като цяло партиите ще бъдат повече.

Относно опцията да се образува държавно управление, той съобщи, че това зависи от коалиционнта политика на Българска социалистическа партия.

За " ИТН " Райчев акцентира, че първото гласоподаване е било за личността Слави Трифонов, гласоподава ли се за партиен водач, резултатът ще е друг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР