Не се притеснявайте, не сте единствените, които сте обсебени от

...
Не се притеснявайте, не сте единствените, които сте обсебени от
Коментари Харесай

Ето как да спестим пари при употребата на козметични продукти

Не се тормозете, не сте единствените, които сте захласнати от хубост, мода и всевъзможни други чисто женски занимания. И ние като вас мъчително добре знаем какъв брой скъпо коства хубостта. А от време на време колкото да устояваме да не си купим последния модел червило на обичаната ни марка или пък някой нов ухаен крем за ръце.

Но не се тревожете, имаме специфични препоръки за това по какъв начин да спестите пари и в същото време да употребявате обичаните си артикули.

Една от честите неточности е, че употребявате даден артикул повече, в сравнение с би трябвало. Така продуктът свършва по-бързо и напълно скоро ще се наложи да си купите нов.

Последвайте тази скица, с цел да разберете какво количество е належащо да изстискате при всяка една приложимост на другите типове смазки.

 Ето по какъв начин да спестим пари при използването на козметични артикули hudabeauty.com

Понякога пък изхвърляме опаковката без да сме наясно,ч е с нея има още наличие, което не сме използвали. Така стоят нещата със спиралите. За да употребявате цялостния ѝ капацитет, когато от нея са останали дребни количества, просто прибавете няколко капки физиологичен разтвор или етерично масло, с цел да се разтвори продукта. само че при положение, че спиралата ви е по-стара от 3 месеца, просто я изхвърлете.

Друг трик е да употребявате четката от остарялата си серпантина като четка за вежди.

Не забравяйте да миете четките си за грим един път в седмицата. Колкото по-занемарени са, толкоз по-бързо ще се изхабят и ще се наложи да ги подмените с нови.

 Ето по какъв начин да спестим пари при използването на козметични артикули pixabay.com

За да удължите живота на лака си за нокти, съхранете го в ледник, изключително през лятото.

 Ето по какъв начин да спестим пари при използването на козметични артикули pixabay.com

Самобръсначката ви може също да удължи живота си, в случай че след приложимост я изсушите и я потопите в бебешко олио. Това ще попречи на металът да се окисли и по този начин ще бъде остра за по-дълго време.

Един от най-скъпите артикули, които използваме е парфюмът. Уверете се, че не държите парфюма си в банята, защото парата ще наруши аромата. За да накарате парфюма да издържи през целия ден, нанесете лосион преди да се напръскате с аромата, защото той ще го резервира по-дълго, поради влажността на кожата.

 Ето по какъв начин да спестим пари при използването на козметични артикули pixabay.com

Също по този начин, не забравяйте, че тоалетна вода е по-малко съсредоточена от парфюма, тъй че ароматът ще изчезне доста по-бързо.

И на последно място не би трябвало да забравяте да затваряте опаковките вярно, с цел да ен повреждате качеството на продуктите. По този метод те няма да изсъхнат и няма да се изпълнят с нездравословни бактерии.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР