Не само, че не са нужни, но предсрочни избори са

...
Не само, че не са нужни, но предсрочни избори са
Коментари Харесай

ИТН готови за нов кабинет в този парламент, Петков и Василев - вън

Не единствено, че не са нужни, само че предварителни избори са рискови в настоящия миг, съобщи пред Нова телевизия депутатът от " ИТН " (ИТН) Ива Митева. Думите й са във връзка решението на Слави Трифонов да изтегли министрите си от държавното управление, а партията му да напусне обединението.

" Проблемът не са четиримата министри (от Има Такъв Народ - бел.ред.), които изтегляме. Тук казусът са министър председателят и вицепремиерът ", сподели тя по адрес на Кирил Петков и Асен Василев.

Има Такъв Народ считат, че би трябвало да се опита да се сформира нов кабинет в този парламент. „ Ако искахме този министър председател да остане, нямаше да изтеглим министрите си. Имаме проблем в самото ръководство - с премиера и с вицепремиера. Затова изтегляме министрите си. Омръзна ни на съдружните препоръки да не се случва нищо ”, безапелационна бе Митева.

В случай, че се завърти рулетката с мандатите, Има Такъв Народ няма да поддържа държавно управление на „ Продължаваме Промяната ” (ПП). „ Друг мандат с Политическа партия не считам, че бихме подкрепили. Ако мандатът стигне до нас, ще опитаме. Ще търсим държавно управление на необятното единодушие. Втори мандат на ГЕРБ няма да подкрепим ”, уточни депутатката.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР