Не съм тръгвала с идеята за медали“, заяви новата надежда

...
Не съм тръгвала с идеята за медали“, заяви новата надежда
Коментари Харесай

Боряна Калейн: Не съм предполагала, че на първото си състезание ще взема злато

„ Не съм тръгвала с концепцията за медали “, съобщи новата вяра на художествената гимнастика Боряна Калейн. Тя добави, че присъединяване на тима в Москва е положително начало за сезона и за българската художествена гимнастика. Боряна Калейн гостува в студиото на „ Денят стартира “ с треньорите си Мариана Памукова и Бранимира Маркова.

Националният тим по художествена гимнастика се завърна с общо 7 медала от шампионата от сериите Гран При в Москва и съпътстващото съревнование, напомня спортният информативен уебсайт на Българска национална телевизия sport.bnt.bg/.

Не съм тръгвала с концепцията за медали, съобщи в студиото на „ Денят стартира “ новата вяра в художествената гимнастика Боряна Калейн. Това беше положително начало за сезона и за българската художествена гимнастика, довави тя.

Боряна сподели забележителна, постоянна душeвност и се спусна в надпреварата самоуверено, добави Бранимира Маркова.

Не съм предполагала, че на първото си съревнование ще взема златен орден, и то в Москва, съобщи Боряна.
Боряна Калейн: Усещането е мното прелестно, тъй като знам какъв брой труд съм положила за това и какъв брой часове на тренировки съм отделила, с цел да стигна до този миг. Разбира се, това значи, че от тук нататаък би трябвало да поставям още старания.
Още по-впечатляващото в достижението на Боряна е, че тя е била запаса за съчетанието с обръч.

Тя добави, че всички участнички в надпреварата са изиграли комплицирани съчетания.

Личният ѝ треньор Мариана Памукова съобщи, че триумфът е реализиран с доста увещание и взаимни отстъпки. Тя изрази гордостта си от достижението на Боряна.
Мариана Памукова, персонален треньор: Чувствам се горда, защото тя през годините мина и през сложни моменти, само че все пак излизаше от тях все по-силна и по-силна.
Бранимира Маркова добави, че Боряна е в добра форма, само че изрази вярата, че ще става все по-добра.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР