Не съм си оттеглял нищо, това е откровена спекулация. На

...
Не съм си оттеглял нищо, това е откровена спекулация. На
Коментари Харесай

Каракачанов: Не си оттеглям думата лесно, както е известно

" Не съм си оттеглял нищо, това е откровена нечиста сделка. На някои като не им харесва какво предлагам, се чудят какво да търсят, запетайка, под вола теле или по какъв начин петелът да снесе яйца. Това е истината, просто техническа неточност в моя профил ". Това съобщи пред БТВ вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, който съгласно медии на два пъти през днешния ден е редактирал поста си в обществената мрежа Фейсбук - първо е изтрил, а след това върнал отпадналата част,.
" Ако видите кои медии го разгласиха, в случай че видите каква им е политиката през последните месеци и години, няма да ми задавате този въпрос, тъй като това е откровена нечиста сделка. Това нещо аз го дектувах на моя щаб по телефона, оповестено е, в единия от разновидностите е въпрос на техническа неточност, не съм си отдръпнал нищо. Не си отдръпвам думата елементарно, както е известно ", безапелационен бе вицепремиерът.
 Каракачанов: България няма потребност от вътрешна война Каракачанов: България няма потребност от вътрешна война
" България няма потребност от вътрешна война, господа. Призовавам Ви да седнем на кръгла маса и да очертаем целите на отечеството ни "....
Рано тази заран в обществената мрежа се появи пост на министъра на защитата по случай Деня на Независимостта. В него се споделяше, че Каракачанов е подготвен да се отдръпна от заеманите постове и приканва за експертно държавно управление. Именно тази част бе най-цитираната от множеството медии. Малко по-късно се оказа, че в профила на Каракачанов в обществената мрежа са отпаднали точно тези текстове. " Няма никаква колаборация с никой ", отговори той в отговор на въпрос за диалози с президента Радев.
" Не считам, че държавното управление не си прави работата, само че наложително е да има разговор сред институциите. Президент, министър председател, парламентарно показаните партии, в случай че щете и представители на гражданското общество да седнем на една маса и да начертаем накъде върви страната. Този 30-годишен модел на опълчване ни направи най-бедната страна. Не може да си затваряме към този момент очите пред проблемите ", разяснява вицепремиерът.
Според него в случай че се седне на разговор сигурно и двете страни ще би трябвало да създадат някакъв компромис. Естествено, че огромният спор е дали да има служебно държавно управление, дали да има предварителни избори или изборите да са постоянни. Трябва да се направи държавно управление еднообразно отдалечено от двата враждуващи лагера, уточни още Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР