Не съм се виждал с Румен Радев. Откакто е президент,

...
Не съм се виждал с Румен Радев. Откакто е президент,
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Слави се появи публично, направи голямо разкритие за среща с Радев

Не съм се виждал с Румен Радев. Откакто е президент, съм се виждал може би един път с него, не сме водили никакви диалози във връзка с тази нашата концепция за президентска република, която имаме от дълго време. Това съобщи на брифинг пред медиите водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов, който за пръв път от доста време се появява обществено.

„ Той не знае за тази наша концепция, няма никакво присъединяване в нея “, безапелационен бе шоуменът.

Трифонов описа и за първата си среща с Румен Радев.

„ Преди години имаше един дипломат на Съединени американски щати, Джон Байърли, той ми подари да хвърча с F-16. Отидох в базата до Пловдив, тогава президентът беше началник на Военновъздушни сили. Когато той се появи, всички американски водачи, с които общувах, се изпънаха.

Казаха, че това е боен водач, който прави неща, които другите не могат да вършат. Така се срещнах с него, впечатлих се. После той ми гостува и му споделих, че би трябвало да се занимава с политика “, сподели той.

„ Ние го подкрепихме на последните избори. Имаше и други политически обединения “, сподели още Трифонов.

„ За да се организира референдум и да се инициира, има предварителни дейности, които би трябвало да се подхващат. Те просто съответстваха. Какво да направя, че този парламент не направи нещо “, добави той.

На въпрос с кого би се коалирала „ Има Такъв Народ “ за идните избори, Трифонов съобщи, че предизборни обединения няма да има. „ Не ми харесва това нещо. Тя е невъзможна “, отсече той.

Попитан какъв резултат чака да получи партията му на идния избор, Трифонов съобщи: „ Предпочитам експертите да кажат, аз ще се доверя на тях “.

На въпрос разполага със запис от срещите в жилището на Радостин Василев, на който са се водили диалози межди негови депутати и Кирил Петков, водачът на Има Такъв Народ съобщи, че няма подобен запис.

По отношение на милиарда, който Кирил Петков твърди, че Трифонов му е изискал, той сподели: „ Гледах това, което заяви Кирил Петков по bTV, когато заместваше Венко Сабрутев.

Това е безспорна неистина. Защо лъже по този начин – нямам никаква визия. Няма подобен милиард, не съм му се обаждал “, отсече той.

Съдя Кирил Петков, на 21 април е първото дело, за това, че афишира неистини. А мен кой ме съди – нямам никаква концепция “, уточни Трифонов.

По отношение на декларацията си, той съобщи, че дълго време се показва по малкия екран и е очевидно по какъв начин си изкарва парите. „ От друга страна, съм обект на жълт интерес. Взех решение, което не е вярното решение. Това, че не депозирам декларация, имаше своето разследване. На мен са ми правени инспекции, сега продължава да ми се прави инспекция за всичко, което владея “, съобщи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР