Не съм правила шпагати в час, в класната стая, а

...
Не съм правила шпагати в час, в класната стая, а
Коментари Харесай

Разголената даскалица от Бургас изритана от училището, след като директорката чула запис

" Не съм правила шпагати в час, в класната стая, а в междучасието. Разбирате ли? В час - в никакъв случай! " Това сподели пред бургаския уебсайт Флагман.бг преподавателят по български език и литература в бургаската ГРЕ " Г. С. Раковски " Десислава Кесова, която провокира и фотоси.



" Моля ви, не злепоставяйте учебното заведение и шефа госпожа Георгиева. Миналия месец съм подала молбата за овакантяване ", сподели госпожа Кесова. Тя отхвърли да е основала вайбър група, в която да са вписани момчета от Десети клас, които си харесвала и да им праща от своите сеанси.

Директорът на Френската гимназия Радостина Георгиева съобщи пред Флагман, че към този момент госпожа Кесова не работи в учебното заведение.

" Веднага като разбрахме някои нейни неприлични диалози с учениците, персонално започнах ограничения и назначих инспекция, след което тя подаде молбата за овакантяване. Много съжаляваме, непочтено е това държание, само че не сме знаели. Единствено бяхме осведомени с ползите й в региона на йогата, които сме виждали на фотоси отвън учебно заведение ", сподели шефът.

Радостина Георгиева посочи, че подписка на родители за отстраняването на Десислава Кесова не е получавала, само че удостовери за голям брой сигнали от страна на възпитаници, че учителката им влиза в неофициални връзки с момчета.

" Веднага откакто сама се убедих - видях и чух какво е говорила с учениците в един запис, започнах ограничения, тя към този момент не е наша учителка, прекъснала съм й контракта. Неприемливо, извънредно укоримо държание съгласно нас. Въпреки че сега преглеждаме някои от тези фотоси, тъй като ни се коства, че най-малко две от тях ни се костват, че са колаж. Не приказвам за тези със спортни извършения, които тя демонстрира отвън учебно заведение ", добави шефът на учебното заведение, само че по-късно разбра от нас, че госпожа Кесова е удостоверила за фотоси, които е правила по време на междучасието в класната стая.

За абсурда е известена и инж. Виолета Илиева – шеф на Регионалното ръководство на образованието в Бургас. Тя е получила информация от шефа Радостина Георгиева за осъществената от нея инспекция, както и за следствията.

" Поведението е укоримо и неприемливо за един човек, който има искания да бъде както преподавател, по този начин и педагог на младежи. Категорично не го одобрявам. Който каквито умения има за еластичност на своето тяло, да ги демонстрира на други места ", безапелационна бе инж. Илиева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР