"Не съм показвал среден пръст на протестиращите, това е абсолютен

...
"Не съм показвал среден пръст на протестиращите, това е абсолютен
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не съм показвал среден пръст на протестиращите, това е абсолютен фейк нюз

"Не съм показвал междинен пръст на протестиращите, това е безспорен фалшив нюз ", съобщи пред БНР, зам.-председател на Народното събрание и съпредседател на "Обединени патриоти ".

Той беше безапелационен, че връзките му с ресторантьорите и хотелиерите постоянно са били доста положителни и акцентира, че по време на епидемиологичната конюнктура в България той постоянно е имал позиция в поддръжка на този отрасъл:

"Имам не дребен принос за намаляването на Данък добавена стойност на 9%, за включване на виното и бирата в това, за обезпечаването на естествени условия за работа в курортите. Аз съм член на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите. Дори влязох в прочут спор с НОЩ и с сътрудниците от ГЕРБ ".

Симеонов прикани да не се приравняват притежателите на нощни заведения и клубове по морето, които назова "представители на някогашния силов отрасъл ", с "нормалните ресторантьори ":

"Категорично срещу съм отварянето на нощните заведения! Там ситуацията е напълно друга и рискът е доста по-голям. След като част от заведенията за хранене работят, тези в хотелите, и това не увеличи заболяемостта, обикновено е да се отворят и другите, тъй като това е дискриминация ".

Според Симеонов, откакто се отворят учебните заведения за огромните учениците, нищо рисково няма да работят и кафенетата и заведенията за хранене при 50% запълняемост. Той акцентира, че е последовател на по-сериозни противоепидемични ограничения и напомни, че през ноември е бил за затваряне на учебните заведения.

По думите му заболеваемостта би трябвало да се следи и в случай че се увеличи, ограниченията още веднъж да се затегнат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР