Не съм играл с Григор от доста години, не си

...
Не съм играл с Григор от доста години, не си
Коментари Харесай

Сензация в Австралия! Ето кога Гришо излиза срещу Ноле

Не съм играл с Григор от много години, не си припомням последния път. Не мисля, че сме се срещали на този корт. Надявам се да се получи забавен мач, той играе страховит тенис. Познавам го доста добре отвън корта, ние сме положителни другари, балкански братя. Нека по-добрият завоюва. Това съобщи Новак Джокович, откакто се класира за третия кръг на Australian Open, където ще срещне първата ракета на България Григор Димитров.

По-рано през днешния ден Димитров разруши различен сръбски тенисист - Ласло Джере, с 6-3, 6-2, 6-0, а по-късно Джокович се оправи с французина Ензо Куоко в четири сета.
-->
" Ензо заслужава похвали, той се бори и заслужаваше да вземе сета. Успях да отговоря добре в третия и най-много в четвъртия сет. Обичам да играя във вечерните сесии тук. Нормално е когато някой играе за първи път на този корт, да даде всичко от себе си, аз просто трябваше да се оправя с тази обстановка и да се приспособявам. Бил съм в тази обстановка доста пъти в кариерата си ", добави Ноле, представен от БГНЕС.

11-ят мач сред Джокович и Димитров ще се играе в събота, като спечелилият ще се класира за осминафиналите в Мелбърн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР