Не съм готова за семейство. Още мисля за кариера, за

...
Не съм готова за семейство. Още мисля за кариера, за
Коментари Харесай

Михаела Филева: Не съм готова за семейство

Не съм подготвена за семейство. Още мисля за кариера, за музика. Това сподели Михаела Филева в изявление за бТВ.  Най-усмихнатото момиче на българската музикална сцена изживява най-успешната си година до в този момент. Не стопира с новите песни, вторият й албум е реалност, първият й независим концерт в зала 1 на НДК бе разпродаден стремително, а в този момент е и на първото си независимо турне в цялата страна.

Когато се заприказва на дали съм подготвена за семейство, внезапно ставам на 15 и стартирам да настоявам, че животът е пред мен и че има още толкоз доста време. Мисля за това, имам човек до себе си, който е доста, доста специфичен и с който мога да си показва някой ден по какъв начин това се случва. На този стадий, обаче, в действителност, като се заприказва за това, съм още веднъж на 15, сподели Михаела. И добави: " Радвам, че в персонален проект мога да намирам поддръжката за това, това да се случва с лекост без да нуждая се да изяснявам за какво или каква е повода да не съм у дома в 8 вечерта и да не съм сготвила вечеря, да кажем. ".

А на въпроса дали си е представяла триумфа тъкмо по метода, по който й се е случил, Филева отговори: „ Ако би трябвало да съм откровена, огромните ми фантазии първоначално стигаха до там един съответен столичен клуб, който тогава отваряше порти, тогава бях мисля, че на Рут Колева на перформанс 2011 година си споделих: " Боже, по какъв начин бленувам някой ден на тая сцена да мога да се кача с група и да има някой, който да слуша ", дори не знам дали ще бъде авторска музика. Това ми е било най-смелата и най-голямата фантазия, нищо общо с размаха, с който всичко сега върша има. Така че не, не съм си го представяла по този начин въобще. ”.

Следващите дати от независимото турне на Михаела Филева са 17 октомври (Благоевград), 23 октомври (Велико Търново) и 24 октомври (Варна).

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР