Не съм бил в клуба на Мартин Божанов-Нотариуса. Не съм

...
Не съм бил в клуба на Мартин Божанов-Нотариуса. Не съм
Коментари Харесай

Кокинов за Нотариуса: Това е поредният голям измамник

Не съм бил в клуба на Мартин Божанов-Нотариуса. Не съм и бил поканен. За първи път чух името му, откакто беше разстрелян - световнонеизвестен.

Това съобщи пред БТВ някогашният градски прокурор на София Николай Кокинов.

Това е следващият огромен лъжец. В правосъдната система постоянно са се появявали лобисти, които са обещавали " планини от смелост " на клиенти, добави той. И изясни, че не е срещал с Нотариуса и в никакъв случай не е имал членска карта за клуба " SS ". 
Според него Божанов задоволително добре е мимикрирал в гънките на правосъдната система. По думите му постоянно се намират клиенти за подобен вид хора. Всяко стадо си има мърша. Понякога има и слаби звена, акцентира той.

Кокинов уточни, че след промяната на Иван Гешев като основен прокурор е настъпило разбъркване на пластовете в прокурорската система.

Според него е напълно обикновено да се ревизира инцидентното систематизиране на делата в СРП. Пробойните са там, при инцидентния избор. Има податливи магистрати. Може да има пробив, в случай че делото се окаже, при подобаващия прокурор, поясно той.

Кокинов посочи, че мъчно може да се компенсират годините, в които държавното обвиняване си е затваряло очите. По думите му Борислав Сарафов желае да се легитимира като водач на прокуратурата.

Според него има слаби звена в магистратските среди, които поддават.

Кокинов сподели, че може да има податливи съдии при " неслучайно " инцидентно систематизиране на делата.

" Прокуратурата закъсня с обиските в клубът на Нотариуса " SS " - пет дни разлика с убийството, разяснява някогашният градски прокурор. "  Проверката на клуба обаче трябвало да стане още на следващат заран след самото ликвидиране.

 

Кокинов добави още, че от време на време има слаби звена в правосъдната система. Кокретно е прокуратурата да ревизира всичко детайлно, тъй като огромната пробойна може да има пробив в избрани каузи - подобаващият човек за подобаващия проблем, разяснява някогашният градски прокурор.

 

Кокинов е безапелационен, че хора като Мартин Божан и Петьо Еврото се въздействат и работят по икономическа логичност. Интересуват ги парите. Подобрен брокер може да стане човек, който има нужните контакти. Лобистите действат с връзки и познанства, разясни той. Според него основаната парламентарна комисия няма да реализира нищо.

" Уличното правораздаване няма втора инстанция. Това демонстрира, че формалното не работи добре ", сподели Николай Кокинов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР