Не са събрани доказателства, които да сочат, че изчезналият 12-годишен

...
Не са събрани доказателства, които да сочат, че изчезналият 12-годишен
Коментари Харесай

Прокуратурата: Няма доказателства изчезналият Александър да е жертва на престъпление

Не са събрани доказателства, които да сочат, че изчезналият 12-годишен Александър е жертва на закононарушение. Това разяснява на брифинг представителят на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова.

„ Многократно се е случвало за къси интервали детето да бъде изпускано от взор поради болестта му, което е обвързвано с хиперактивност ”, уточни още тя.

Органите на реда изрично отхвърлиха информацията бащата на детето да е подлаган на детектор на лъжата. Той обаче е разпитан към този момент два пъти. „ Показанията му в качеството на очевидец не са спорни ”, акцентира Стоилова.

Няма данни детето да се е возило в градския превоз. Проверяват се всички камери - общински и на частни домове. Властите приканват хората да не престават да подават сигнали. 

Старши комисар Павел Млеканов от ОДМВР-Перник разяснява дали на публикувано видео в обществените мрежи се вижда изчезналият Александър: „ Не желая да разясня нещо на 100%, за което не мога да бъда сигурен. Бащата го е декларирал. За страдание, това е било доста часове преди информацията да доближи до нас ”, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР