Не са предлагани постове и пари на отцепниците от Има

...
Не са предлагани постове и пари на отцепниците от Има
Коментари Харесай

Божанов: Не са предлагани постове и пари на отцепниците от Има такъв народ

Не са предлагани постове и пари на отцепниците от " ИТН ". Това разяснява в ефира на предаването " Директно " на телевизия Bulgaria On Air министърът на електронното ръководство Божидар Божанов.

По думите му казаното през вчерашния ден от министъра на спорта в оставка Радостин Василев е притеснително, само че това са вътрешнопартийни тематики за " ИТН " и от " Демократична България " не са влияли в тях.

" Беше неизбежно четворна коалиция да бъде сложна. Това са четири партии, които се разминават по някои тематики. Обединяваха се по част от своите политики, които залегнаха в съдружно съглашение. Тази сложна връзка ненапълно докара и до това разкъсване. Не мисля, че нещо внезапно се е случило, по-скоро се е натрупвало с времето. Това, което аз видях на Министерския съвет, от който потегли всичко, е недоволството на министър Караджов от бюджета за Министерство на регионалното развитие ", сподели още Божанов.

Той уточни, че " Демократична България " е подготвена за избори.

" Ние сме подготвени за избори, казвали сме го доста пъти, само че желаеме да избегнем избори, тъй като това е неприятно за страната. В тези рецесии, в този миг, това би било безконтролно решение ", сподели министърът на електронното ръководство.

Според него съществува риск актуализацията на бюджета да не бъде призната.

Божанаов разяснява и готвените промени в Закона за електронното ръководство и намаляването на административната тежест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР