Не са нужни кой знае какви доказателства, че се купуват

...
Не са нужни кой знае какви доказателства, че се купуват
Коментари Харесай

Атанасова: Двама депутати от ГЕРБ са търсени преди вота на недоверие

Не са нужни кой знае какви доказателства, че се купуват депутати, сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ. Това, едно държавно управление и неговото оцеляване да е въпрос на дилърство в Народното събрание, ми се коства върхът на безобразието, което може да се случи в политическия живот, сподели тя.

" Като депутати сме поели задължения към гласоподавателите и партиите и тези заявки по време на парламентарните избори, сега не се извършват. Много е необичайно 6 месеца да ни ръководи държавно управление, което не сподели никаква управническа стратегия. То падна поради неуспеха във финансовата политика и да се издига претендент за министър-председател - точно главният виновникът за този неуспех и занапред да се показват управнически цели за 6 месеца - това е неприемливо в българския политически живот и тотална загуба на доверие у гласоподавателите ", сподели Атанасова пред Българска национална телевизия.

ПГ на ГЕРБ не взе участие в диалози за пазаруване на депутати, посочи тя, само че призна, че най-малко двама депутати от ГЕРБ са били издирван преди вота на съмнение. Сега депутати от ГЕРБ-СДС не са търсени.

" В момента нашите депутати е несъмнено, че ще гласоподават срещу държавното управление и всички реализатори на тази поръчка за обезпечаване на кворум са наясно, че в ПГ на ГЕРБ пробив няма да има и по тази причина не пробват ", сподели Атанасова.

Днес ГЕРБ-СДС и Българска социалистическа партия внасят предложенията си за измененията в Изборния кодекс, посочи още тя.

Причината е Изборният кодекс още веднъж да влезе в зала е, че на последните избори сме имали най-ниска изборна интензивност, счита Атанасова
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР