Не са констатирани строително-монтажни дейности, както и присъствие на участници

...
Не са констатирани строително-монтажни дейности, както и присъствие на участници
Коментари Харесай

ДНСК провери строеж, вероятно на Румен Гайтански, но още не разполага с документите му

Не са установени строително-монтажни действия, както и наличие на участници в строителството. Не са показани строителни бумаги относими към градежа. Това е заключението на ДНСК след инспекция в Държавно ловно стопанство " Искър ". Тя беше направена там, където съпредседателят на " Демократична България " Владислав Панев твърди, че предприемачът Румен Гайтански по прякор Вълка строи голям хотелски комплекс.
" Направени са наставления до възложителя, в лицето на Директора на държавното ловно стопанство в период до 07.08.2020 година, да показват в Централно управление на ДНСК всички налични строителни бумаги и документи ", се споделя още в формалното известие на ДНСК.
В долното видео Панев споделя, че няма информация за конкурс, търг или каквато и да е друга процедура за включване на частна компания в стопанството. От миналогодишния доклад на сдружението „ Биомайнинг “, благосъстоятелност на Румен Гайтански се вижда, че то работи по взаимен контракт с ловното стопанство. Единствената информация за него е за конкурс от 2013 година по време на държавното управление на Орешарски. Според казаното е извършен небрежно, за няколко дни към коледните празници. Офертата е била за 5 х. лева или 8 х.лв. на година.
Сподели с твоите другари
Още: " Ловува ли Вълка под властови чадър в софийските полета? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР