Не подценявайте Антъни Иванов, той може да има доказателства за

...
Не подценявайте Антъни Иванов, той може да има доказателства за
Коментари Харесай

Адвокатът на плувеца Антъни Иванов: Не го подценявайте, може да държи коз срещу Федерацията!

„ Не подценявайте Антъни Иванов, той може да има доказателства за своите нападки към федерацията по плувни спортове. Представете си, че държи коз, за който другите не знаят. “

Това предизвести юристът на плувеца Георги Градев за рецензиите, които неговият клиент насочва към управлението на централата. По мотив на наказването, наложено от федерацията на Антъни със, Градев съобщи:

„ В 21 век не може една институция сама да се почувства афектирана и да санкционира, има си съд. Но федерацията няма да даде Антъни на съд “. И се аргументира с спора сред някогашния президент на ФИФА Сеп Блатер и английския публицист Андрю Дженингс, който дълги години го атакуваше с обвинявания в измами и корупция: „ Дженингс сподели, че Блатер го е било боязън да влезе с него в съда, тъй като той е щял да изиска цялата финансова документи на международната федерация. “

„ Обжалваме, подадохме жалбата на 18 септември. Но Върховният касационен съд на Швейцария приема, че Спортният трибунал не си е приключил работата качествено и в това време му издава позволения да се състезава всякога, когато желаяме това. Той се готви за съревнование, на което да покрие норматив за присъединяване на олимпийските игри “, отговори Градев на въпрос на „ БНР за обжалването на наказването на Антъни за трите пропуснати допинг инспекции .

Градев дефинира наказването на Антъни за пропуснатите проби с формулировката „ несъразмерен педантизъм “ и уточни образец с оправдан състезател със сходни нарушавания – нигерийската лекоатлетка Тоби Амусан. Тя е пропуснала инспекции, само че е дала навреме проба, която се е оказала негативна.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР