Не плашете народа и не се опитвайте за пореден път

...
Не плашете народа и не се опитвайте за пореден път
Коментари Харесай

Ген. Шивиков: Задава се цунами на политическия хоризонт

Не плашете народа и не се опитвайте за следващ път да го заблудите, политически мекерета! Не сте народни представители, а представители на олигархията. Кажете на народа какви бонуси си гласувахте за празниците, а не с тези жалки суми да се подигравате с пенсионерите!
Как цените на горивата потеглиха надолу, като твърдяхте, че държавното управление не може да се меси в ценообразуването!? Това не е ли картел? Защо през 2013 година митингите бяха обективни и не нарушаваха гражданските права на останалите жители, а през днешния ден са противозаконни и неоснователни!? Защо посягате на майчинството и полагащия се отпуск за развъждане на дете? Кога ще излезе истината по какъв начин днешните предприемачи – олигарси получиха тези активи от всички цветове на политическия набор? Акосе потвърди, че са почтенни и способни да им се дава властта и за една година да подобрят живота на народа, в случай че ли не конфискация на имуществото и парите. Кога изпратените прислужници на народа в Народното събрание и държавното управление ще се откажат от екстрите и да заживеят като народа!? Не се опитвайте да управлявате със завист и злоба към народа! Народът е този, който ще реши кой и до по кое време ще го води по пътя на благоденствието, а не по пътя на гибелта му.

Излезте измежду народа, с цел да чуете истината, само че не заобиколени от защита и политически проститутки! Не привиквайте хората по полицейските ръководства, с цел да ги плашите! Народът стачкува, тъй като през последните 29 години го превърнахте в скотове, тъй като повече не ви има вяра и не ви желае. Защото политиката се прави на мрачно в непознат интерес.

Кога ще се ограничи въздействието на непознатите Неправителствени организации!? Имате ли морал, чест и достолепие, с цел да се оттеглите от властта!? Въпроси, въпроси, на които не са дадени отговори. Настана времето, когато ще бъдете изметени от политическата сцена. Задава се цунами на политическия небосвод, което ще премине от митинг, протест и гражданска война до цялостната победа на демокрацията. Новите българи идват, с цел да посочат отговорите на въпросите на изтерзания български народ. За България и народа ни! С Бога напред до успеха, сънародници!

Димитър Шивиков

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР