Не одобрявам рокадите в кабинета. Това е опит за печелене

...
Не одобрявам рокадите в кабинета. Това е опит за печелене
Коментари Харесай

Президентът Радев не одобрява рокадите в кабинета Борисов-3

Не утвърждавам рокадите в кабинета. Това е опит за печелене на време, от който губи България. Това съобщи президентът Румен Радев във Велико Търново след церемонията по почитане с първо офицерско звание на курсантите от Националния боен университет, представен от БиТиВи.

Трябва да създадем по този начин, че да имаме ръководство, което да бъде отчетно, транспарантно и отговорно пред хората, счита той.
 116 депутати гласоподаваха
116 депутати гласоподаваха " за " рокадите в кабинета Борисов 3

Владислав Горанов подаде оставка и народен представител

Според президента единственият излаз от актуалната обстановка е оставката на държавното управление, на основния прокурор Иван Гешев и предварителни избори .

" Слушам хората, чета плакатите, виждам млади и остарели с трибагреника. Аз заемам страната на хората . Представяте ли си какво може да се случи за тази половин година, която остава до постоянните избори, когато няма доверие в ръководството ", запита президентът.

Той съобщи, че желае ръководство, което да постанова и да бъде образец за правда и съблюдаване на конституцията . " Да прави смислени промени, да ни интегрира в Европа и да ни модернизира ", сподели Радев.
 Ремонтът на кабинета Борисов - 3: четирима министри си отиват
Ремонтът на кабинета Борисов - 3: четирима министри си отиват

Владислав Горанов, Младен Маринов, Емил Караниколов, само че и Николина Ангелкова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР