Не очаквам да има забавяне в строителството на тунел "Железница"

...
Не очаквам да има забавяне в строителството на тунел "Железница"
Коментари Харесай

Няма да има забавяне на строежа на тунел Железница

Не чакам да има закъснение в строителството на тунел "Железница " на автомагистрала "Струма ". Смятам да приключим процедурата в законовите периоди и да имаме определен реализатор, тъй че да стартираме значимия план. Има определен реализатор, има обжалване на процедурата в Комисия за защита на конкуренцията, а след отхвърли на "Джи Пи Груп " да подписа контракт за осъществяване, процедурата по желание на реализатор се удължава. Това разгласи министърът на районното развиване Петя Аврамова в Благоевград.

Тя разгласи, че следва сключване на Меморандум за съгласие сред Министерството на районното развиване и благоустройството на Република България и Министерството на локалното самоуправление на Република Македония. Той ще бъде подписан в нашата съседка като датата ще бъде конкретизирана в допълнение. Министрите Петя Аврамова и Сухейл Фазлиу през днешния ден участваха на откриването на ремонтираната постройка на регионалната администрация в Благоевград. Тя е актуализирана по взаимния план „ Зелени здания за общо зелено бъдеще “ на регионалната администрация и Центъра за развиване на Източен регион за обмисляне, Македония. Проектът е финансиран с близо 400 хил.евро.

Проектът цели да насърчи използването на енергийната успеваемост като инструмент за реализиране на стабилно развиване и възстановяване на качеството на живот в трансграничния район. Затова с изключение на реорганизация на постройките на Областна администрация - Благоевград и на Община Кочани, Република Македония, той включва създаване на тактика за стабилно енергийно обмисляне в Благоевград.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР