Не очаквах този дебат да покаже на показ лекьосаните парапети

...
Не очаквах този дебат да покаже на показ лекьосаните парапети
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Не очаквах този дебат да покаже лекьосаните парапети на властта

Не чаках този спор да покаже на показ лекьосаните парапети на властта.

Така ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова заключи разискванията по вота на съмнение към държавното управление. Искането за оставка беше импортирано от ГЕРБ-СДС.

„ Един час министър председател и вицепремиерът описват неща от кухнята до степен, в която е забъркан президентът на републиката “, разяснява Атанасова. Тя цитира думи, за които вицепремиерът и районен министър Гроздан Караджов твърди, че са изречени от премиера Кирил Петков: „ Ако падне кабинетът, оня насреща ще разплаща “. Преди изявлението на Атанасова, Караджов и Петков си разменяха реплики по отношение на парите за поддръжката и ремонта на пътищата и за компаниите в сектора.

„ И вие имате самочувствието да говорите за мафия, вие ли - индивидът, който наруши конституцията с първия си конфликт с клетвата. Вие ли ще говорите за нулева приемливост към корупцията, корупционери “, обърна се ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС към премиера Петков и членовете на кабинета, които участваха на изключителното пленарно съвещание.

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР