Не очаквах реакция в стил предизборна кампания. Това е позиция

...
Не очаквах реакция в стил предизборна кампания. Това е позиция
Коментари Харесай

Десислава Танева: Реакцията на търговските вериги е в стил "предизборна кампания"

Не чаках реакция в жанр " предизборна акция ". Това е позиция персонално против мен, без значение за хората. Веригите си резервират това, което и сега вършат. Ние сме приели единствено да имат място за районни производители, премахнахме и %. Това сподели министърът на земеделието Десислава Танева в студиото на Сутрешния блок на Българска национална телевизия във връзка позицията на огромни търговски вериги, в която те остро подлагат на критика Танева. По думите й предлаганият от нея модел действа в развитите европейски страни, това е съществена идея на веригите.

Холандия унищожава лалетата си, в случай че не подобрим логистиката и опциите за достъп, ни чакат същите репортажи, предизвести министър Танева. Тя даде за образец Гърция, където е въведено седмично докладване за това какъв брой продукция са изкупили веригите от локални производители. Важно е да не похабим аграрни труд и да оцелеем в рецесията, сподели още министърът. Тя беше безапелационна, че е имала онлайн среща с веригите, както и с производители.

Моето изпитание до последния ден на тази позиция е по какъв начин да понижа вредите от рецесията, сподели Танева и добави, че не чака повишаване на цените, както и че не се планува възбрана за експорт, защото това не се постанова. Контрол би трябвало да има за всички, на всяка точка на предложение. Ние желаеме пазарите да работят при съблюдаване на противоепидемиологичните ограничения. По думите й е въпрос на решение дали и в какъв тип да продължат работа те.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР