Не „общо събрание“ на държавни и правителствени „директори“, а поредица

...
Не „общо събрание“ на държавни и правителствени „директори“, а поредица
Коментари Харесай

Куриози и закачки освежиха срещата на Г-20

Не „ общо заседание “ на държавни и държавни „ шефове “, а поредност от двустранни срещи се оказа форумът на Г-20, състоял се в японския мегаполис Осака. С максимален интерес естествено се следяха от медиите срещите на двамата най-силни на света – американския президент Доналд Тръмп и съветския му сътрудник Владимир Путин.

Сгледата сред Тръмп и Путин бе „ черешката на тортата “, само че не по-малко забавни се заформиха диалозите на четири или на малко повече чифта очи на всеки от тях с други международни ръководители от „ най-голямото добрутро “. Благодарение на Доналд и Владимир във фокуса на внимание попаднаха още и Меркел, и Мей, и други „ знайни и незнайни “ ръководители от 20-е най-развити стопански страни.

Жестът с показалеца на Тръмп при започване на срещата му с Путин се трансформира в топ вест, по огромна даже от тази, че обмисля съществено да участва на парада в Москва по случай деня на успеха. Поводът за закачката бе въпрос на публицист дали ще помоли съветския си сътрудник да не се намесва в идните избори за президент на Съединени американски щати. Да, отговори Тръмп. Обърна се към Путин и сподели: Не се намесвайте в американските избори. След това размаха постепенно показалец и повтори думите, след което последва усмивка на лицето и на двамата водачи.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР