Не обмисляме оставка на кабинета. Това заяви в ефира на

...
Не обмисляме оставка на кабинета. Това заяви в ефира на
Коментари Харесай

Дончев: Не обмисляме да подаваме оставка

„ Не обмисляме оставка на кабинета ”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” по Нова телевизия вицепремиерът Томислав Дончев.
„ Това, което се случва на площада е народна власт. Съжалявам, че не мога да заведа студентите си там. Опитвам се да чуя всяко неодобрение.
. Имаме характерен конфликт на партиен и държавен интерес. Не чакам да загубим депутати, в случай че митингите продължат.
Организирането на митинг в поддръжка на настоящо държавно управление е чудноват род , само че имаше мотив – приемането на България в чакалнята на еврозоната ”, разясни той.
" Не мога да схвана по какъв начин от години приказваме за корупцията в България и когато има някой, който се бори против корупцията, това става неприятно ", сподели още Дончев.
Аз се надявам това напрежение да се катализира, да излезе човек, измежду протестиращите и да каже съответни претенции, добави Дончев.
Ако задачата е да се опази властта, това значи, че нямаш цели. А ние цели имаме, безапелационен бе той.
Щом има чувство за неправда значи, че всички политици, включително и ние, не сме си свършили обратно във времето работата , съобщи Дончев.
Най-лесно е да накараш едни хора да вдигнат пестник, тогава няма по какъв начин да не спечелиш утвърждението им, сподели Дончев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР