Не обичам ласкателите, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на

...
Не обичам ласкателите, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на
Коментари Харесай

Зико: Моделът Здравко Димитров е работа

Не обичам ласкателите, сподели претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив
Моделът Здравко Димитров е работа, изнесени приемни, градежи, нови пътища. Това съобщи в предаването „ Беновска пита ” на Канал 3 претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров. Себе си той разказа по този начин: Честен, непосредствен, открит, споделям истината в очите.

Не обичам ласкатели, съобщи Димитров. Той описа, че за хората е просто Зико. Прякорът му идва от спорта. Той е бил професионален баскетболист. Гледам хората в очите, вървя пешком, нямам от какво да се срамя, в противен случай – гордея се с работата си за Пловдив и региона, по тази причина заедно съм с гордо вдигната глава, безапелационен бе Димитров.

Обичам честната игра и съперниците ми са сигурни, че ще бъда почтен, сподели още претендентът на ГЕРБ. Той отхвърли изказванията на съперника си Славчо Атанасов, че ще бъде подвластен от Иван Тотев, тъй като екскметът е редил съветническата листа под тепетата. Тотев не е редил листата за съветници. Лидерът на ГЕРБ е един, той е в София и се споделя Бойко Борисов. Той дефинира претендентите. Тотев не е участвал на номинационните събрания, разкри Зико.

Не мога да кажа, че Иван Тотев ми е другар, само че не мога да кажа и че ми е зложелател, сподели още Здравко Димитров.

Здравко Димитров съобщи, че главният му конкурент е Славчо Атанасов, само че не подценява и Николай Радев, тъй като Българска социалистическа партия са покачали доста положителни резултати на евроизборите.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР