Не нужно човек да е гледал сериала Трима братя, три

...
Не нужно човек да е гледал сериала Трима братя, три
Коментари Харесай

Вижте днес красивата Дана Гарсия от Трима братя, три сестри

Не нужно човек да е гледал сериала " Трима братя, три сестри ", с цел да си спомня по какъв начин тъкмо наподобява една от звездите в него, а точно привлекателната Дана Гарсия, защото преди почти 17 години, когато епизодите на поредицата приковаха вниманието на българската аудитория, обликът на актрисата красеше освен дребния екран, само че и голям брой от кориците на тетрадките, в които младежите си водеха мемоари по образователния материал на другите предмети в учебно заведение, напомня life.dir.bg.

По това време ползата към колумбийското предаване фактически бе повече от забележителен и караше доста хора, без значение от възрастта им, да крачат забързано към домовете си, с цел да не изтърват началото на следващия епизод, в случай че инцидентно са имали неблагоразумието да излязат на открито, преди часа на излъчването му.

Разбира се, по този начин стояха нещата освен у нас, само че и в над 100-те страни по земното кълбо, излъчващи поредицата в своя ефир.

Всъщност триумфът на сантименталната история, разказваща за неразрешената обич сред бедните и богатите, е толкоз огромен, че през 2003 година американският канал Telemundo - благосъстоятелност на колоса NBC, пуска по две серии от нея дневно.

Предвид всичко казано дотук, не е по никакъв начин ненадейно, че ролята на Норма Елисондо в посочената за една от най-успешните теленовели правени в миналото, трансформира Дана в звезда от международна големина. Макар колумбийката да покори промишлеността, а нежната ѝ визия - редица мъжки сърца, в последно време името ѝ все по-рядко се среща в медийното пространство, което предизвика любознанието на феновете ѝ, чудещи се какво се случва с нея.

Сега обаче имаме мотив да разберем къде е тя в този момент, тъй като едвам преди няколко дни светлооката брюнетка отпразнува своя 43-ти рожден ден. Именно по тази причина в този момент ще си напомним нейната история.

Дана Мария Гарсия Осуна е родена в град Богота на 4 февруари 1978 година Поради известността на майка си Клаудия, която е певица, от дребна е привикнала да бъде под светлините на прожекторите дружно с брат си и сестра си. И въпреки в никакъв случай да не е била заслепена от блясъка на славата, по насила от страна на майка си още на 4-годишна възраст ѝ се постанова да застане пред камерите, ставайки част от редица рекламни акции и телевизионни излъчвания.

Вниманието и суетата обаче не ѝ носят удоволствието, което мнозина биха изпитвали на нейно място. Тя има различен проект за своето бъдеще, който е в цялостен прорез с упоритостите на Клаудия, желаеща да направи лицето на щерка си разпознаваемо. Ето за какво бъдещата звезда заляга над учебниците, стремейки се да реализира допустимо най-високите оценки в другите дисциплини, с които да си подсигури добра тапия. Скоро обаче схваща, че без значение какво каже или стори, няма да успее да надвие майчината воля, по тази причина преценя, че най-хубавият вид е да се помири с нея и да се опита да разпредели времето си по този начин, че работата да не пречи на образованието ѝ.

И тъй като двете със сестра ѝ са наследили музикалния гений на Клаудия, през 1994 година те основават групата " Cafe Moreno ", чийто първи албум е сертифициран цели три пъти като платинен. Въпреки че преди малко е почнала певческата си кариера, освен това със забележителен триумф, тя не стопира да се явява и на прослушвания, а едно от тях я слага измежду актьорския състав на сериала " Кафе с мирис на жена " още същата година.

Макар да е единствено на 16 година, играта ѝ по нищо не отстъпва на по-опитните ѝ сътрудници, освен това, тя съумява да впечатли рецензията, която е изцяло очарована от нея. Така 12 месеца по-късно Гарсия получава особено предложение да взе участие в " На север от сърцето ", трансформирало я в първата колумбийка, снимала се в миналото в мексиканска теленовела. За задачата обаче тя се мести в Мексико, където живее напълно сама до края снимачния развой. Но уединението напълно не е единственото, което този ангажимент ѝ носи, защото той я трансформира в същинска сензация в цяла Латинска Америка.

След като приключва гимназия Дана продължава образованието си, записвайки компетентност " Пиар и мениджмънт " в университета, изучавайки още френски и немски език, които през днешния ден владее свободно. Освен това става доброволка към " Червения кръст ". Но предложенията за функции я откриват и във висшето образователно заведение, а натовареният ѝ график я принуждава да се откаже от бандата, която е основала със сестра си. Ето за какво през 1998 година, след общо три издадени албума, тя се разпада. Междувременно тя усъвършенства актьорските си заложби, записвайки се на спомагателни курсове.

През 2000 година се открива за непрекъснато в Маями, където я води поредицата " Отмъщението ", само че младата жена не стопира да пътува, посещавайки постоянно родината си, наред с Мексико, а нееднократно е била и в Европа.

Световната популярност, както към този момент се подразбира, я застига с " Трима братя, три сестри ". В началото никой не е залагал огромни очаквания на заглавието, за което се е смятало, че ще мине и замине без доста звук, само че това се оказва сериозна неточност. Продукцията се трансформира в същински шлагер, а поради небивалия интерес към Дана и екранната ѝ половинка Марио Симаро, двамата си партнират още веднъж 4 години по-късно в " Предателство " - римейк на сериал с присъединяване на легендата в жанра Освалдо Риос. Изгарящата пристрастеност сред тях в първия им общ план наподобява по този начин действителна на екран, че скоро публиката е изцяло уверена, че възприятията са същински и отвън него. Макар и просто игра, блестящото пресъздаване на химията сред персонажите им даже подтиква брачната половинка на актьора да стартира да прекарва всяка своя свободна минута на терен, с цел да го държи под око.

През 2008 година естествената хубост на Гарсия, направила я рекламно лице на редица утвърдили се на пазара козметични марки като " Maybelline " и " Garnier ", ѝ носи първото място в класацията за най-привлекателна жена на планетата на испанското издание на сп. " People ".

Предвид съблазнителния ѝ външен тип доста хора допускат, че хубавицата е имала значително любовни случки в живота си, само че това не въобще не е правилно. В няколко свои изявленията тя споделя, че претрупаната ѝ стратегия и честата промяна на пейзажа, идваща с нейната специалност, ѝ пречат да основава другарства. Повечето ѝ сътрудници пък настояват, че тя тъкмо толкоз недостъпна, колкото и мечтана.

В диалозите си с медията Дана заобикаля да приказва за интимния си живот, заявявайки, че избира свободата, пред това да сътвори семейство. Макар че се знае прекомерно малко за мъжете, съумели да завоюват нейното сърце, преди десетилетие една от връзките ѝ въпреки всичко се озова измежду водещите заглавия в пресата. Тогава тя се среща с колумбийския вицепремиер Хорхе Истман, който в избран стадий от взаимоотношенията им взема решение, че тя е сродната му душа и пада на едно коляно, задавайки огромния върпос. Годежът им обаче не оцелява дълго, а след политически скандал, в който половинката ѝ се забърква, пътищата им се публично се разделят и тя отпътува за Мексико.

По-късно се среща с испанския публицист и публицист Иван Гонзалес, от който през 2016 година забременява. Новината, че чака дете изненадва феновете ѝ, освен тъй като е на 38 година, само че и заради обстоятелството, че до оня миг не е обявявала обществено романса си. Предвид голямото любознание на почитателите ѝ, откакто дава живот на сина си Данте, в особено изявление за сп. " Hola! " тя склонява да опише историята им.

Оказва се, че когато се срещат Иван няма никаква визия коя е тя, а повода за това е, че с изключение на новините, които си пуска относително рядко, той не обича да гледа телевизия.

" За първи път разбрах какво е да започнеш връзка с някого от нулата, без той да има авансово построени усещания за теб. Това бе огромен фактор за мен, тъй като постоянно съм желала сътрудникът ми да ме опознае оттатък славата - като човек, самичък да види добродетелите, само че и минусите ми ", споделя тя.

Дана описа, че Гонзалес бил толкоз бясно влюбен в нея, че изискал ръката ѝ единствено месец и половина след първата им среща, само че тя му отказала. Той обаче не се отчаял, в противен случай, на шестия месец отново я попитал... и още веднъж получил негативен отговор. Основният претекст на Гарсия да не одобри пръстена бил, че съгласно нея всичко се случва прекомерно бързо.

" Кажете ми, кой мъж ще продължи да се вижда с една жена, в случай, че тя е отхвърлила предлагането му? Според мен това го прави в действителност специфичен ", споделя Дана.

Въпреки това упорството му се отплаща на третия път. До женитба обаче по този начин и не се стига, тъй като бъдещата младоженка трансформира датата ѝ неведнъж, прибягвайки до най-различни оправдания. Запитана от медията в прав текст за какво отхвърля да мине под венчилото, тя през смях отвръща, че сватбените церемонии са много скъпо наслаждение.

" Във всяко друго отношение сме на една вълна ", споделя хубавицата, допълвайки, че с Иван се разминават само във връзка с възгледите им за легализиране на любовта им.

Към днешна дата те са безпределно щастливи дружно, а за това сигурно не се нуждаят от лист хартия. В тази връзка, иронично е, че последното присъединяване на Гарсия е в телевизионната поредност от 2018 година " Да обичам без закон ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР