Не, не знаем нищо по този въпрос, коментира Петерсон пред

...
Не, не знаем нищо по този въпрос, коментира Петерсон пред
Коментари Харесай

От Калмар отричат за интерес на ЦСКА - София към Оливер Берг

" Не, не знаем нищо по този въпрос ", разяснява Петерсон пред Barometern.
 ЦСКА - София набеляза капитана на шведския Калмар ЦСКА - София набеляза капитана на шведския Калмар
В последните дни се появиха информации, че 28-годишният плеймейкър, който е и капитан на шведския тим, е покрай трансфер на " Армията ". От началото на сезона Берг има 2 гола и 3 асистенции в 12 мача в локалната елитна лига. Договорът му с тима е до края на 2023 година и за него би трябвало да бъде платена трансферна сума.

" 24 часа " пък твърди, че ЦСКА - София и Калмар са прецизирали всички елементи по договорката, само че шведите желаят да запазят капитана си за още няколко кръга. До края на първото завъртане в локалния шампионат остават три кръга, а трансферният прозорец в скандинавската страна ще е отворен сред 15 юли и 11 август. Тогава и от Калмар ще опитат да намерят заместител на Берг.
 ЦСКА - София разгласи цените на билетите за първия формален мач, скоро пуска и за този от Европа ЦСКА - София разгласи цените на билетите за първия формален мач, скоро пуска и за този от Европа
В същото време " Тема спорт " оповестява, че на " Армията " са подготвени и с вид, в случай че договорката за Берг пропадне. Те водят договаряния с още един полузащитник, който даже е по-класен от шведа и може да се окаже същинско попадение в селекцията. Едно е несъмнено - ЦСКА - София ще подпише с халф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР