Не, напротив. Това отговаря на въпрос Ако Ви кажа, че

...
Не, напротив. Това отговаря на въпрос Ако Ви кажа, че
Коментари Харесай

Костадинов забрави свое изказване, че "Възраждане" е прокремълска партия

Не, в противен случай ". Това дава отговор на въпрос " Ако Ви кажа, че сте прокремълска партия, това ще Ви обиди ли? ", водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на 28 март, пет дни преди парламентарни избори. Диалогът е част от гостуването му в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви. Въпрос казвал ли е Костадинов сходно нещо породи по време на.

По време на дебатите преди гласуването Асен Василев от " Продължаваме промяната - Демократична България " съобщи, че групировката му няма да поддържа кандидатурата на Петър Петров от " Възраждане ". Основният му аргумент бе, че партията има концепция за развиване на България, която не се споделя от новата коалиция.

" Казвали сте обществено, че сте прокремълска партия. В малкия екран, господин Костадинов ", сподели Василев, а думите му предизвикаха показно плевел смях от Костадинов, Петров и Цончо Ганев.

Василев добави, че " Възраждане " желае България да се развива в посока, сходна на тази на Руската федерация.

" По вашите събирания се виждат повече съветски флагове и по-малко български. Искате неевропейско развиване на България. Борите се в България да се откри режим на ръководство, сходен на Русия - което идва с по-ниска дълготрайност на живота, по-големи неравенства, доста по-лоши обществени услуги, по-голяма корупция, като цяло една страна, от която българските жители бягат и емигрират къде - в Европа. Няма по какъв начин да подкрепим ръководител, който ще води парламент и ръководител в тази посока ", сподели още Василев.

Малко по-късно на трибуната излезе Костадинов, като стартира репликата си с думите, че Василев е изрекъл неистини, като е или неосведомен, или измамен.

" Ще се веселя да ми кажете по кое време някой от " Възраждане " е казвал, че е прокремълска партия ", сподели Костадинов. Оказва се, че създателят на думите е самият той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР