Не! на хейта и омразата - тази позиция заемат Цвети

...
Не! на хейта и омразата - тази позиция заемат Цвети
Коментари Харесай

Музиканти пеят срещу омразата

" Не! " на хейта и омразата - тази позиция заемат Цвети и Светльо от Expose по метода, по който могат да влияят най-добре: с музика и ария. В новия си план, наименуван No hate, дуетът е предизвикан от тематиката за толерантността и за всеобщия вирус на всекидневната злобна рецензия, неодобрение и откровени обиди. Според Цвети и Светльо живеем във време, когато чуваме, а може би и изричаме повече думи на ненавист, в сравнение с любов. " Но този, който не го прави и икономисва на близките отрицателното отношение, несъмнено се усеща по-добре. Пробвайте! ", споделят изпълнителите. И прибавят: " Ако сме дружно и си подаваме ръка, всичко ще бъде доста по-лесно и красиво в този свят. "

Музиката и текстът на песента са дело на Светльо и са неговият отговор на заобикалящия ни " хейт ", заливащ освен интернет пространството, само че като че ли и станал към този момент естествена част от всекидневието ни. За аранжимента от Expose се доверяват на Димитър Лефтеров a.k.a Mitko Beats, който прегръща идеята им и се включва в плана.

Режисьорът Виктор Милушев основава видеото към песента, чието обръщение оставя без мирис. В него са вплетени фрагменти на действителни хора с разнообразни занимания и ползи. Всички те одобряват идеята драговолно, защото в един или различен миг са били жертва на назадничавост и са чули незаслужени думи, които раняват. Кулминацията на клипа е във финала му, когато дребният наследник на Цвети връхлетява неподражаемо в плана.

Песента бе показана за първи път по време на огромния новогодишен концерт на площад " Батенберг ". От тогава посланието й се популяризира като идея, в която към този момент се включиха доста хора в обществените мрежи и известни лица от шоубизнеса.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР