Не можете да сбъркате с дантелата. Никога Когато избираме бельо,

...
Не можете да сбъркате с дантелата. Никога Когато избираме бельо,
Коментари Харесай

Наръчник на женското бельо

Не можете да сбъркате с дантелата. Никога
Когато избираме долни дрехи, постоянно на подсъзнателна основа купуваме този сутиен, който е базов, скромен и не изисква специфична поддръжка. Не е ненужно обаче да имаме най-малко един чифт от убийствената черна дантела, пред която всеки мъж онемява.

Размерът има значение
Говорейки за долни дрехи, комфортът е най-съществен и да, размерът има значение. Дори и да се изкушавате да купите по-малък размер бикини или сутиен, не го правете. Позволете на тялото си да диша и пробвайте наложително бельото, преди да го закупите. Трябва да се чувствате свободно, това е извънредно значимо за вашето здраве и въодушевление. Няма да се чувствате женствена и секси, в случай че бикините ви стягат или гърдите ви са премазани от тесния сутиен.

Бельо=фетиш
Фетишът към долни дрехи е един от най-разпространените измежду мъжете. Опознайте желанията на вашия сътрудник посредством опити. Разберете по какъв начин реагира на бялото долни дрехи, крещящо почтена ученичка, на черната дантела вид строга и властна стопанка, на аления корсет но неопитомената, дива хубавица. Ще имате опцията да изпробвате и нещо ново като ролеви игри в спалнята.

Няколко значими правила
Бельото приказва доста за личността и характера, по тази причина не си позволявайте да носите захабено и на ниска цена долни дрехи. Бикините би трябвало да надвишават два пъти живота на сутиена, гласи едно златно предписание, което ще рече: дръжте в дрешника си два или три чифта бикини, които да подхождат най-малко на един сутиен. По този метод може да комбинирате разнообразни визии и постоянно ще имате долно долни дрехи, което да пасва на горното.
Винаги съчетавайте бельото си най-малко по един аршин – цвят, модел, материя, марка. Истинската дама постоянно е с безукорен външен тип, само че най-хубавото е прикрито под тази обвивка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР