Не може всеки ден новините да са свързани с поредната

...
Не може всеки ден новините да са свързани с поредната
Коментари Харесай

Христо Терзийски: Не може всеки ден новините да са свързани с поредната гонка на полицията с трафикантите на нелегални мигранти

Не може всеки ден новините да са свързани с следващата гонка на полицията с трафикантите на незаконни мигранти по продължение на цялата територия на страната! Не може полицейските чиновници да умират и да бъдат ранявани поради неспособно ръководство на системата! Липсата на връзка и съгласуваност бе главният извод след инспекцията, която Министерство на вътрешните работи извърши след предходния драматичен случай в Бургас. Но нито професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, нито политическото съумя да реорганизира активността си по този начин, че да не се стига повече до произшествия с полицейски чиновници. “ Това разяснява някогашният министър на Министерство на вътрешните работи и депутат от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Христо Терзийски.
“Не работи системата за защита на държавната граница. За това отговорност носят и оперативните служби. За да работи един канал за незаконни мигранти, би трябвало в него да вземат участие и малко на брой служители на реда. А отговорност за контрола носи Дирекция " Вътрешна сигурност ", която се грижи за интегритета и лоялността на полицейските чиновници от всички звена. Тя обаче бе натоварена да следи не за тези проблеми, а дали някой полицейски шеф е споделил " добър ден " на собствен някогашен сътрудник и началник ”, съобщи още Христо Терзийски. Бившият министър на вътрешните работи бе безапелационен: “Резултатите са налице. Вече не са задоволителни единствено оставки. Нужна е подготвеност и увереност, с цел да работи дейно системата на Министерство на вътрешните работи в полза на сигурността на българските жители. ”
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР