Не може един гологлав чалгар да се изживява като съдия

...
Не може един гологлав чалгар да се изживява като съдия
Коментари Харесай

Не може един гологлав чалгар да раздава присъди

" Не може един гологлав чалгар да се изживява като арбитър и да раздава присъди ". Това съобщи депутатът от „ Обединение патриоти “ и досегашен вицепремиер Валери Симеонов.
Симеонов разяснява присъединяване на основния прокурор Сотир Цацаров в снощното издание на „ Шоуто на Слави “, където той разгласи, че в случай че експертизата за оградата по границата откри нарушавания, сигурно ще има обвинени министри и регионални шефове.
Попитан обаче дали с думите си засяга водещия Слави Трифонов, Симеонов отговори: „ А, не съм споделил Слави Трифонов “.
„ Аз да се тормозя? Идеолог – да, само че не и монтажник. Областните шефове са тези, които подписват контракти с възлагане. Аз бях повода, напомням, за бързото създаване на оградата, в границите на година и половина “, съобщи Симеонов.
Според него работата на прокуратурата е точно да ревизира и да откри възможни нередности. „ Аз, доколкото съм имал контакт с регионалните шефове, не видях такова нещо. Не съм проверявал в детайли, само че и не позволявам “, безапелационен бе Симеонов.
Според него ползата на прокуратурата би следвало да се насочи там, където има подозрения за злоупотреби или разминаване в цените.
„ При моите инспекции, безусловно всяка седмица, установявах, че на доста места са осъществени строителни дейности допълнително, в сравнение с са платени “, добави още Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР