Не може да се отрече, че в семейството на Бритни

...
Не може да се отрече, че в семейството на Бритни
Коментари Харесай

Докато Бритни Спиърс харчи милионите си, майка ѝ едвам свързва двата края

Не може да се отхвърли, че в фамилията на Бритни Спиърс връзките са много забавни, като в общи линии певицата май не се понася нито със сестрите си, нито с родителите си. В това число влизат освен спорните връзки на Бритни с татко ѝ Джеймс Спиърс, в които 13 дълги години той ръководи живота и милионите ѝ поради нестабилното ѝ психологично положение, само че и тези с майка ѝ - Лин Спиърс.
 Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс
Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс

Ето какво сподели към този момент някогашната половинка на певицата

Според информация на Daily Mail  майката на певицата се намира в доста затруднено финансово състояние. По всичко проличава, че не получава никаква помощ от Бритни Спиърс или някое от другите си две деца.  " Тя се бори да заплаща сметките си ", твърди източник пред Daily Mail, преди да продължи, че 68-годишната Лин е почнала работа на повърхностен работен ден като преподавател по заменяне, с цел да се опита да свърже двата края.

" Тя към този момент е заместила няколко класа в локално учебно заведение ", твърди вътрешният човек. Смята се, че майката на Бритни Спиърс се е оказала с парични проблеми, откакто " комплицираната връзка " с 42-годишната Бритни " съществено е повлияла " на нейните финанси. В профила си в Instagram жителката на Луизиана показва, че по специалност е самостоятелен съветник във компания Rodan and Fields.
 Снимка 578151

Освен това поддържа блог, наименуван The MustardSeeds с четирима други другари, в който постоянно разгласяват за локални магазини и заведения за хранене покрай мястото, където живеят. Въпросният блог обаче по-скоро наподобява като занимание, в сравнение с непряк приход, защото няма доста почитатели.

Когато децата на Лин, в това число Бритни, Брайън и Джейми Лин Спиърс, порастват, тя е шеф на лично предучилищно и детско заведение, което по всичко проличава, не е съумяла да задържи през годините и към този момент не управлява. Лин Спиърс се пробва да потърси финансова помощ от огромната си щерка предходната година. През април 2022 година, съвсем пет месеца след формалното преустановяване на настойничеството на Лин желае от носителката на Грами да заплати правосъдните такси, които е натрупала по време на настойничеството.

Лин, която участва на чуванията като " заинтригувана страна ", желае Бритни да покрие сметката от над 660 000 $. " Въпреки че признава, че желаният хонорар е шестцифрен, Лин с почитание допуска, че настояването бледнее спрямо милионите долари, изхарчени от Джейми Спиърс, с цел да задържи Бритни в нейното несъстоятелно наставничество и да извършва действия, които Бритни не е поискала и които не са били в нейния най-хубав интерес ", настояват нейните юристи в правосъдните документи.

Въпреки това, юристът на Бритни, Матю Роузгарт, бързо отхвърля това искане, отбелязвайки, че няма " никакво правно съображение " за това и че неговият клиент е била " притежател на прехраната " на фамилията й от години. Той също по този начин показва в своята документи, че Лин " най-малко от десетилетие е живяла в огромна, просторна къща, благосъстоятелност на Бритни Спиърс в Кентууд, Луизиана, за която щерка й също непрестанно и обилно е плащала всички комунални услуги. В това число телефон услуги, застраховки, налози върху собствеността, озеленяване, поддръжка на басейна, битка с вредителите, поправки и обща поддръжка на парцела на стойност почти 1.7 милиона $. Шест месеца по-късно, през октомври 2022 година, Лин отдръпва молбата си, съгласно Blast.

Малко по-късно певицата на " Toxic " и майка ѝ съумяват да затоплят връзките си за къс интервал от време. Те се събират още веднъж през май тази година, само че откакто Сам Асгари подава молба за бракоразвод от Бритни през август, принцесата на попа още веднъж се оказва в неприятни връзки със фамилията си. " Срещата й с майка й мина добре, само че към момента има доста засегнати, тъй че те не са се помирили напълно ", споделя тогава източник на Page Six. " Бритни към момента е доста ядосана и на майка си, и на сестра си Джейми Лин Спиърс. "
 Бритни Спиърс и рисковият й танц с ножове
В заплаха ли е Бритни Спиърс

Певицата танцува с ножове

Докато Лин явно продължава да има съществени финансови проблеми, Бритни осъществя следващи сполучливи планове. Тя издаде ария, наречена " Mind Your Business " с Will.i.am през юли, чака се на 24 октомври да излязат и дълго чаканите ѝ записки, озаглавени The Woman in Me, а филмът й от 2002 година " Crossroads " ще бъде преиздаден скоро, от което следва да изкара още спомагателни средства.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР