Не мога по никакъв начин да коментирам случващото се в

...
Не мога по никакъв начин да коментирам случващото се в
Коментари Харесай

Атанас Зафиров се разграничи от Григорова : Изказванията ѝ нямат общо с позицията на БСП

Не мога по никакъв метод да разясня протичащото се в Движение за права и свободи. Те направиха добра акция и поисквам триумф на техните кметове. Самите сътрудници от Движение за права и свободи отхвърлят да разясняват оставката на Карадайъ и няма по какъв начин аз да го направя, още по-малко да върша прогнози за парламентарната им група. Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, който разяснява новината на деня за оставката на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и резултатите от миналите локални избори. Той добави, че изявленията на Ваня Григорова нямат общо с позицията на Българска социалистическа партия.

" Българска социалистическа партия е задоволен от локалните избори. Големият губещ е ГЕРБ. Всички партии губят и има отлив, само Българска социалистическа партия повишава своите резултати. Всичко това демонстрира, че Българска социалистическа партия е постоянна в локалната власт и в народен проект. На думите на Бойко Борисов за обединения с ПП-ДБ и " Възраждане " не би трябвало да се има вяра кой знае какъв брой доста. Той споделя едно сутринта и до вечерта то се е трансформирало на 180 градуса. Факт е, че стартира разграждането на модела ГЕРБ. Пак ще повторя, че те са най-големият губещ. Те губят своите хранилки на локално равнище ", безапелационен бе той.

" Екипът на Ваня Григорова е решил, че би трябвало да се направи опит да се нападат резултатите. Това си е тяхно право. Искам да уточня, че нейните изявления в последните два дни нямат нищо общо с позицията на Българска социалистическа партия. Мен най-ме тормозиха думите ѝ, че не знае кой е финансирал акцията ѝ. Също по този начин желая да кажа, че без Българска социалистическа партия не може да има обединяване на лявото. На всички е ясно, че без поддръжката на Българска социалистическа партия Ваня Григорова нямаше да реализира тези резултати. Питайте нея за упоритостите ѝ и кой е финансирал акцията ѝ. Тя непрестанно опитваше да изяснява, че е надпартийна и не зависи от никой, само че дано да каже кой направи и финансира тази акция ", прикани Зафиров. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР