Не мога да възприема, че след като и главният секретар

...
Не мога да възприема, че след като и главният секретар
Коментари Харесай

Бивш вътрешен министър: Човек с поведението на Живко Коцев няма място в системата на МВР

„ Не мога да възприема, че откакто и основният секретар на Министерство на вътрешните работи твърди, че е имал информация, че тези хора (Марин Димитров и Стефан Димитров – бел. ред.) са забъркани в контрабанда, той и някогашният министър (на вътрешните работи Бойко Рашков – бел. ред.) са провеждали срещи с тях в нескончаем интервал от време. Не си припомням по-тежък скандал в региона на сигурността. “

Това сподели в студиото на Euronews Primtime някогашният министър на вътрешните работи и някогашен ръководител на ДАНС Цветлин Йовчев по отношение на абсурда в митниците.
Арогантността, с която са работили, е нещо неразбираемо за мен. Да знаеш, че тези хора по един или различен метод са свързани с контрабандни канали и да се срещаш без всевъзможни терзания с тях.
Цветлин Йовчев, някогашен министър на вътрешните работи

„ Да вървиш по сауни, хотели, да си правиш селфита, да ги представяш пред сътрудниците си и да казваш, че това са предприемачи, на които би трябвало да се оказва помощ – това е нещо необяснимо “, уточни Йовчев.

От това, което е доказано, аз мисля, че подобен човек и такова държание няма място в Министерство на вътрешните работи , като цяло “, акцентира някогашният ръководител на ДАНС.

Той означи още, че при започване на абсурда някои политици са се пробвали да неглижират сходно държание, до момента в който в страни като Германия и Австрия висши политици са подавали оставка за надалеч по-малки дарове от този, който е получил някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР