Не мога да се изказвам за човек, с чиято дейност

...
Не мога да се изказвам за човек, с чиято дейност
Коментари Харесай

Арман Бабикян: От това, което чух за кандидата за премиер, оставам с добро впечатление

„ Не мога да се изричам за човек, с чиято активност съм едва осведомен, от биографията му изказана от Тошко Йорданов – оставам с положително усещане “, разяснява пред БНР Арман Бабикян от „ Изправи се БГ! Ние идваме “ кандидатурата за министър председател на Пламен Николов.

" Това, несъмнено, не е изчерпателен взор към Пламен Николов, само че по този начин или другояче би трябвало да дадем толеранс и почитание към тежката задача и отговорност, с която се е нагърбил.
 Арман Бабикян настоя да чуе Слави Трифонов за кабинета Арман Бабикян настоя да чуе Слави Трифонов за кабинета
Между „ Изправи се. БГ. Ние идваме “ и „ ИТН “ общото е да сменят ръководството на модела „ Борисов...

Това, че не ни е прочут - мога единствено да кажа, че добре, че този претендент е заменен в последния миг и популярност Богу, че не е от спряганите имена. Това, че не е толкоз прочут не е толкоз значимо, а по-скоро да се види дали той ще може да цивилизова диалозите в Народното събрание, които съгласно мен би трябвало да продължат ", съобщи още в " Хоризонт за вас " Бабикян.

Той не отговори дали ще поддържат тази кандидатура. Но уточни, че имат общи цели с Има Такъв Народ и тази кандидатура би трябвало да даде гаранции за алените линии, които не могат да бъдат преминавани.

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР